Salam..

Royal Dinner 2010 tahun ni berlansung pada 1hb Dec 2010 bertempat 
di Hotel Shangri La, KL.
Tahun ni pun tak prepare apaa.. tetiba 30 hb tu Abang kata esok malam Royal Dinner dengan Yayasan Sultanah Bahiyah. Untuk detail berkenaan 
Makan Malam Amal Yayasan Sultanah Bahiyah 2009 boleh KLIK SINI.

Nampaknya masuk tahun ni kali ke-3 aku attend event ni. 
Apapun terima kasih daun keladi pada Bos Abang, Dato' Zul kerana sudi jemput staff including spouse untuk event ni.

me & Hubby during the Dinner.
Gambar2 ada yang ku ambil dari FB kenkawan ofis Abang.

 Aku & ofis mate Abang.

1 shoot before event

Dato' Zul N Datin & En Jumary

Acara di serikan dengan persembahan dari Jamal Abdilah.

 me alone.

 Ofis Mate Abang dgn Wifey, Sue. Member gossip aku he he

 Our table

 Menu malam tu

Home smoked  Salmon tartare with horseradish cream and caper berries

Grilled fillet of  chicken with field mushroom sauce


Grilled fillet of beef with field mushroom sauce, potato lasagna and candied shallots

 Lobster  Bisque with fresh bassil


coconut cream brulle and dark chocolate ice cream

Mignardises


 Termasuk acara jualan lukisan amal karya Wan Mokhtar

Di iringi muzik asli tradisional


Wajah riang sebab dah kenyangg.. he he. Alhamdulillah.. menu tahun ni lebih mantap dari tahun lepas dan acara pun mula dan usai lebih awal.


Amelia AF3 pun ada buat persembahan


Last but not least, tahun ni dapat berjumpa dan bersalaman lagi dengan
TUN MAHATHIR.
My always tokoh yang di hormati.
Macam biasa Tun sentiasa kelihatan segak dan sihat. Tengah aku nak bergambar Amelia AF3 pun sibuk hulur-hulur tangan nak bersalam kat tepi tu. Tu yang tergelak-gelakk..
TUN ~  'Eh.. nak bergambar ke nak salam ni ?'

Anyway terima kasih daun keladi..!

11 sweet comments:

Mama Zharfan said...

bestnya dpt bergmbr dgn Tun ;)

☆ lieya latif ☆ said...

bestnye izan...ko pun cantik sgt..suke tgk ko dressing.....

aduh lapar aku tgk menu...sodap2 wooo...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

untung ko izan dapat gambar dengan Tun, mimi jangan kata bergambar, berjumpa pun tak pernah. hehehehe

azura samsuddin said...

zura x penah b'gambar ngan Tun tapi selisih penah tupun secara kebetulan masa kat pasar ramadhan tahun ni... he2 tp izan nmpk cantiklah

ibuayahdamia said...

woww..bestnya attend majlis cam ni...eh ayu pun pernah pi dinner, yg jamal nyanyi..bestkan suaranya...sangat syahdu..

you look so gojess that night...senyum jer memanjang

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mama Zharfan :
Tu laa.. tu pun pakai HP jekk.. camera tak dekk uhuk!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Auwww.. makin kembang I yang dah sedia kembang nihh! ha ha ha. Makan tahun ni memang sedappp! alhamdulillahhh! he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi :
Tu laa.. ada rezeki lagi jumpa TUN tahun ni. Harap-harap panjang umur TUN dan sihat tubuh badannn.. tahun tahun depan pun leh jumpa lagi.. aminnnn

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura :

Tun sporting je. Of course la ada guard kiri kanan time eventt.. tapi kalau ajak bergambar TUN senyumm je OK.. he he. Camera I je tak canggih sob sob!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ayu :
Tu laaa.. Izan pun menumpang event orang je ha ha.

Dapat makan FREE tu yang senyum manjanggg jeee.. ha ha ha

deela~ said...

msti ensem kan TUN tu... hik3 lama xmelawat kak izan... sihat x? =)