Salam...

HOT FM Masyuk dan sampai ke penghujungnya. Bermaksud RM 130 000 tu hampir semua dah ada pemilik dahh..!! Tadi balik kerja pun dengar kat radio ada sorang mamat ni dapat RM 6000! Perrrgghhh.... berpinar mata dengarr..! Murah sungguh rezeki diaorang.

Aku pun sebenarnya rajin gak hantar SMS 'masyuk' HotFM ni. Kekadang kalo sempat catit gak le lagu bila masuk Zon FM sambil2 drive tu isk iskk.. ada masa dapat catit.. ada masa lompat2 tajuk & penyanyi lagu yg aku dengar. Petang tadi pun aku dah dapat kelima-lima lagu..! Tapi apakan daya so far belum ada rezeki lagi nak dapat panggilan Masyuk dari Hot FM uhukkk! Kalau dapat tu bleh gak le top up2 belanja nak raya nih.. hu hu hu

credit : fbinet

Apapun... tak pe laa.. belum ada rezeki lagi nampaknyer. Tapi walaupun hari ni tak dapat lagi panggilan masyuk Hot FM.. ada gak sumber lain yang masyuk...! Siapa lagi kalau bukan En 'Nuffnang Masyuk'..!!! Yeaaa haaa...!! Alhamdulillah... setelah 3 bulan mula mengaktifkan diri ala-ala suam kuku berblogging...akhirnyaa tabung Nuffnang ku mencecah jugak paras minimaaa utk layak di cash outt..!! YeaaahoooOooOoOoooo.....!!!!! Seriusss rasa besttt gillerrr... walaupun tahap terkedekss kedekkksss.. a ha ha ha. 


Itu dia jumlah terkumpul, RM 36.05 bermula dari tarikh 9th May sampai iklan tarikh 31 July.. *perantara tu aku dah buangg.. panjang sangatt tak muat*

Tambah plak sekarang tengah buffer earning RM14.53 so total dah
RM 50.58. dah cecah RM 50 !!! Walaupun belum leh cash out sebab buffer earning belum tamat promote tapi melihat angka2 tu dah cukupp mengumbirakan dan menceriakan hari ku...!!! Yess yess yess...!!

Apapun terima kasih En Nuffnang kerana sudi mengizinkan aku mengekspirasikan diri ku.. he he he. Cayalah Nuffnangg..!! Go go Nuffnang...!! Muuuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...!!! Opsss... tak lupa terima kasih gak kepada semua pembaca & pengunjung setia sweet@omoide. Korang memangg cooolllllllllll...! Mudah2an korang pun di murahkan rezeki juga... aminnnnnnnnnnnnnnnnn

8 sweet comments:

Zairie Husin said...

mmg masyuk nie... hehe

my recent post:
cukup berani???? bukak la blog nie

Aleyn said...

Pergghhh..member dapat Nuffnang Masyuukkk....kita ni sebelah mata pun Nuffnang tak nengok...uhuk..uhuk..xperlah...sedar diri pun bukan blogger tegar...update time weekend jerk...ekeke

Belanja ek..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah....tak der rezeki ikut sini, rezeki ikut lain kan....

nuffnang memang best!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

WAH MASYUK TU BANYAKNYER DAPAT...TAHNIAH K, salam kenalan

yatie chomeyl said...

congrates kak .. *tepuk tepuk*

Niza Romli said...

alhamdulillah..rezeki..

ACOI said...

wohooo..sye doakan akak dpt hotfm masyuk..kalo dpt..nati raya masak makan besh2 yea..nak belangkas..huhuhu..dh kurus sgt nih..nk mkn byk2 balik mesia..seuar semua dah longgar..saiz 30inch dh tak longgar..beli suar baru kt jpn saiz 27 baru ngam2..huhuhu..eh salah komen la..hahhaa..lantak lah..

Pajill Nostra said...

sgt masyuuuuk. hot fm!

hot tips dari hot fm : Pendapatan Pasif?