Salam..

Dari semalam cuba nak ping blog thru GENG BLOGGER.. tapi tak leh sebab keluar error 
Webpage not available.
Semua orang face problem yang sama kerr..? sk isk isk 




Harap-harap esok leh access dahh..

Hari ni ni aku sefamily pun tak lepak kat rumah. Keluar gi cari baju raya sket. Balik sempat singgah Bazaar Ramadhan Stadium Shah Alam kat seksyen 13 nu. Abang beli rojak Singapore je RM 15 !! Ohok ohok..!! Siap ngan ketam gorengg.. seb baik la sedappp.. hmmm



Balik terus check Nuffnang analytics. Bila view by keyword by untuk hari ni tertera la result kat atas ni. Bulan-bulan posa ni entry resepi la duk hit tertinggi. Entry semalam pun dah ada hit via google. Yang kurang enaknya bila bulan-bulan Ramadhan ni pun ada gak hit macam yang kat 'bawah' sekali tu.. hmmmm... korang bacalah sendiri.. kang aku tulis keyword tu kat sini kang naik lagi hit tang keyword tu.. isk isk iskk..
Ada gak yang sempat lagi nak google 18sx di siang-siang hari bulan-bulan posa ni.. 
..... isk isk iskkk

2 sweet comments:

eelobor said...

semua bermaslah kak, sebentar td pn masih jem gak dia pmnya server. tp dh boleh la kalu nak ping

farah : m0mma HD said...

ape benda ni?