Assalamualaikumm..

Salam pagi Isnin.. he he.
Berapa rumah korang terjah berOpen House semalam nih..?
Aku ada la se-dua rumah.. maklum la Abang tak de,
drebar tak de.. tak panjang la langkah uhuhuhu.

Seb baik la di zaman moden ni walopon berjauhan dengan 
yang tersayang masih ada kemudahan PERCUMA
untuk berhubung... apa lagi kalo bukan SKYPE ..


Leh la berVideo call & meREPORT apa2 yg patut
especially anak dara yg tak ku sangka bleh tahan gak
kecoh nyer nihh! ekekekek



Macam-macam yang di reportnyaa...
Kisah Abang kena marah lambat buat homework laa..
kisah anak baby sitter mengata dia, kata Dania 'GEDIKS' !.
wakakakak.. lawak plak aku dengarrr




Tak lupa TAYANG LOLLIPOP yang di paunya kat KLIA
ketika melalak tak hingat dunia masa Papanya nak masuk ke 
balai berlepas...!


Kemain bangga ngan Lollipop yang tak abes-abes tu ... sabor je laa.. hik hik


Papa di kejauhan....


Tak lepas2 mic


Danish interframe gak sekali sekala.. kalo dulu Danish yg lagi excited.
sekarang adik dia lak take over he he.
Adiknya punya style lak kecoh lebeyyy ekekekeke


Ada-ada je style masing-masing ha ha..!

4 sweet comments:

ieda said...

dpat anak2 lepaskan rindu ngan papa .. mama pun dpt lepas kan rinduu jugakk ! kannn :)

lieyalatif said...

tu le, skrang dah canggih ..semua dihujung jari...lega kite kan izan..org kate walaupun rindu tu mmg rindu tapi still boleh berckp2 tgk muke gitu....kurang laa sikit perasaan rindu dendam tu he he he......

kelako tang tunjuk lolipop tu.....comel jek....

eelobor said...

hahahaha, x akn berselindung di sebalik anak2 kut yang jadi mangsa entri? hihihihihiih... mesti mama dia yang terlebey rindu nih...

~izan~ said...

skype mmg kawan kami sekeluarga.sejak bdk2 ni lahir mmg kenalkan dgn skype supaya mereka tak lupa muka daddy diorang huhu...

senang kan skrg dh canggih.kami pg raya pun duduk dpn skype minta maaf bagai huhu...tp bila internet kat luat takde,kami lost contact jugak hukhukhuk