Assalamualaikum...
Ahaa.. mulai semalam AIR ASIA melancarkan FREE SEAT PROMOTION
ke destinasi-destinasi seperti Cambodia, China, Hong Kong,
India, Indonesia dll.

Untuk penerbangan bermua 3hb Mei 2012 sehingga 27 October.
Promosi tempahan sehingga 25hb Sep ini okehh..!

* Sila KLIK gambar utk ke website Air Asia *

so kepada yang berminat cepat-cepat lah terjahh!! ehehheeh

Sebenarnya dah lama kitaorang teringin nak bawak Mak & Abah 
gi jenjalan ke Sabah.
Tapi hari tu balik bawak ole-ole dari Bandung Mak aku pun 
macam berminat jekk tanya2 pasal Bandung.. terus tukar Plan.. 
bawak Mak & Abah  pergi Bandung jugak lahh..! he he


Tiket kali ni tak semurah dulu uhukk!
Dulu dapat promo RM1, kali ni paling rendah  pun RM30 sehala.
Tambah plak Air Asia dah add on Fuel Surchage.
So bila tambah airport tax, fuel surcharge, luggage charge, 
processing charge... +++ charge jatuh RM155 gak le seorang pergi balik.
Dulu pergi tak sampai pun RM100 sorang huhu.


InsyaAllah kali ni pergi 8 orang termasuk la infant yang belum keluar nih.
Tapi dah book siap-siap lah. Memang angkut semua.. tak tau nak tinggal 
kat ne lagi pun uhuhuhu.

Yang kelakar bila nak set tarikh lahir utk infant follow
EDD keluar error kat bawah nih ngahahahaha


Terpaksalah buh date bulan ni.. tapi confirm nak fly kena revise & kena charge 
plak pasal ni kan.. uhuh

Anyway kepada yang berminat segera layari


sekarang okehh..!!
http://www.airasia.com/my/en/home.html

5 sweet comments:

Hanis MY said...

bestnya g jalan 1 family i likeee....

eelobor said...

katanya sampai hang website air asia sebab kena serbu.... hihihihih

Kakzakie said...

Eh... kakak overlook. Nak juga tengok dulu....

ieda said...

oh akak dah book ke sarawak dik ..
aah dulu x der fuel charge .. campur charge credit card semua sekali 500++ utk 7 org .. ok lah kann
kalau normal pergi balik 200++ sorang .. huhuh

maszmadi said...

macam teringin jerk nak travel tp..... belum kesempatan lor.. huhu