Assalamualaikum..

1 September  lepas genap umur Dania 4 tahun. 
Besar anak dara Mama nih.. dah nak jadi kakak pun..!
Semoga Dania sentiasa di lindungi oleh yang Esa dan di berkati setiap
langkah yang di ayun mengharungi kehidupan di muka bumi ini
dengan limpahan kasih sayang Mama & Papa. Semoga 
membesar jadi anak yang soleh dan cemerlang dunia akhirat.. aminnn.


Buat kesekian kalinya celebrate bufday Dania di luar bulan posa.
Kalo tak memang lepas buka baru potong kek Dania huhu.

So since dah ada kat kampung menyambut Raya celebrate lah 
sekali bufday Dania & Sepupunya, Auni.
Diaorang ni lahir pada bulan yang sama.. 1hb & 21 hb.
berpantang di rumah yang sama.. selang 3 minggu je
plak tuu.. bayangkan le nenek punya kalut tak cukup kaki camne
bila 2-2 baby menangiss & ibu2 dlm pantang sedang berurut/mandi ngahahaha.



Kek blueberry.. nyum nyumm!!


Tiup jgn tak tiupp..! fuhhhhhhhhhhhhh!!


Mengimbas kembali Dania & Auni 4 tahun lepas.
Memang haru la kalo 2-2 menangis serentakk.. dah macam kembar he he.
Masa dalam hari baby cot pun bleh kongsi ngeh ngeh ngehh


Kebetulan ada sedara terdekat datang.. so bacaan doa selamat
beramai2 untuk yg menyambut hari ulang tahun kelahiran huhu.


Hadiah harijadi dari Mak Long. Eh Danish pun dapat..? 


Tengah berlumba siapa paling laju he he


kemain seronok semua hehe.

To be continue ...

4 sweet comments:

~izan~ said...

hepi belated besday dania...semoga jadi anak yg baik dan kakak yg penyayang.

betul la mcm kembar kalau lahir bulan sama,kdg2 yg tahun sama pun mcm kembar hehe...

Nida said...

Happy belated besday to Dania.. moga menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat.. ameeeeenn

lieyalatif said...

hepi besdei sayang dania...semoga membesar menjadi anak yg sihat, bijak dan solehah....

ya Allah izan, teruja aku tgk pic kembar tu hahahaaah.....betul2 mcm kembar kan...ye laaa selang bape mgu jek....bile dah besar same tinggin same besar hah......

Hanis MY said...

happy belated birthday gorjess Dania....