Assalamualaikum..

Salam Hari Isnin semuaa..
semalam mesti masing busy ke open house @ Beraya kan ehehhe

Ahaa.. balik Raya baru perasan CEK NUFFNANG dah sampai umah.
Sampai jugak akhirnya.. punya la lama tunggu. Pernah cash out TAPI reject sebab
nama tak buh BINTI.. punya la dia suh accurate macam dalam IC. uhuhuhu.

Confirm kan dgn team Nuffnang baru la cash out balik uhuhuhu



Ahaa.. cek ni tinggal nak bank in je.. sebab dah 'dibelanja'kan pun nilainya ha ha


Dah buat top up tukar Loket rantai..
yang lama dulu ada 'love' kecik tergantung dlm braket LOVE sedar2 dah missing in action..
agaknya dia duk tergantung2 tu terhakis tmpt gantung dia..
last-last tukar yang ni plak.. uhuhuhu


Loket beli dengan duit Mas Kahwin masa lepas nikah dulu..
tapi sebab rupa asal pun dah hilang so tukar yang baru terus.
Kira elaun Nuffnang pun ke sini gak le buat kenangan... huhu.
Korang biasa buat apa ngan elaun En Nuff tuh..? huhu

Aku pun ada gak plan nak wat satu Lucky Draw ni.
Tapi sebab masing2 dalam mood Raya kann.. KIV dulu uhuhuhuh.
InsyaAllah akan menyusul kemudian  ~ peace!

Catatan Preggy :
Baby dah mula rancak menendang..! Nak masuk 24 weeks sudah ( 6 bulan) ..
Kadang aku masuk ofis start wat kerja dia pun
start wat 'kerja' dalam perut gakk hehe. Kadang aku leh nampak riak
gerakan dia dari luar huhu.
Main apa la baby sorang2 dalam perut mama nehh.
Danish pulak asal masuk bulan baru sibuk kira berapa bulan lagi 
Baby nak keluarr.. tak sabar2 sungguh nak tengok Baby live !


11 sweet comments:

Nad @ MamaZakwan said...

duit nuffnang wat open house raya la kak izan, bleh dtg hehehe..

eh, eh..kak izan pun dah preknen 6 bulan? sama la kite..!!! :)

saya due 23 dec..kak izan bile?

lieyalatif said...

wahh rejeki raye niiii...cantek wei loket tuuu..bekenan aku style gitu...mmg cantik....

tu le koo, aku pun tak sabar nak tgu reaksi anak2 ko bile si bb dah keluar...lagi2 si princess ko tu...lepas ni jatuh takhta laa die yeak ekekeekekek

*∽ IZAN ∽* said...

RE Nad: Seangkatan kita yekk! Nad EDD awal 2 minggu dari K.Izan.. suspen je takut baby keluar masa Danish hari pertama masuk darjah satu haw haw haw!

Open house..? tahun ni angkat bendera putih.. perut dah beratt.. ha ha. tapi rumah sentiasa open kalau nak datang beraya hehehehe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya:
Tu je yg dalam budgett ngahahahaha..!

tu la pasalll.. kalo baby dah kuar esok pandai jaga tak pe.. takut di buli je lebih... isk iskkk

kakak mmg turun tahkta la lepas nih eheheeh

mohamad effazuan said...

wow.. masyukkkk.. bila nk buat open house ni?? x sabor nak serang.. hehe

azura samsuddin said...

cantik loket tuh, rezeki izan tuh ... zura belum lg dpt merasa duit raya nuffnang he3 pepun sugguh chumel danish menghitung hari utk mama n baby yer ;)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Effazuan :
Open house tak larat buat la tahun ni.. nak datang pintu sentiasa OPEN.. roger roger je yekk!

*∽ IZAN ∽* said...

RE Zura :
tu nak menunggu sampai pun jenuh gak Zura.. uhuhuh

jangan tidakk. buat syarat jekk.. he he

e.l.i.z.@ said...

hmmm dpt berapa tu hihi
eli x penah cash out lg..nk peram sampai lebam :P

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eliza :
Idak le banyak manaa.. ada la wat geli geli ha ha..!

dapat top up gram sket je pun. Tukar loket lama uhuhuhu

eelobor said...

wah.....masyukkkkk gitewwww.