Assalamualaikum..
Dah seminggu naik kerja.. rata-rata blog rancak ngan cerita ceriti Raya he he.
Blog aku pun pun baru nak panas enjin.. lama cuti masa Raya.
Kalo tengok Statistik pun masa Raya mmg merudum habiss..
mana taknya.. update pun tidakk..
blogger pun ramai lagi yg kat kampung or dalam perjalanan
balik umah. Ni baru slow slow naik balik chart tuh uhuhuhu


Ada gak blogger yg aku follow tak update2 lagi blog ha ha.
kome kome ni cepat la sket update.. kasi meriah balik dunia blog nih okeh!




5 sweet comments:

lieyalatif said...

ye la mak yong...same laa kite...lieya pun baru panas enjin hah...kalo tak entry tu tersadai dlm draf...ingat suem dah meriah update pasal raye...rupenye ade geng aku gak hah ekekeekeke......

eelobor said...

memang enjin lambat panah wehhhh

MrS. F!zA said...

oklah tu ada jgk UV nya..idoklah sepi kan..ada jgk org dtg kunjung tu..hihih

~izan~ said...

kan...nk kasi panas enjin tu yg payah hehe...tp bila dah panas,smpai tak sbr2 nk mentaip hihi..

e.l.i.z.@ said...

eli ni menten suam² kuku lagi hihiih