Assalamualaikum...
Ahaaa.. semalam pergi dating tengok Movie Fast & Furious 5 kat 
GSC IOI mall. Memang bestttt gilerrrr citer tuhh..! 
Doubel thumbs up...!!!
Happy endinggg.. suker suker suker!!


Since citer tu tak sesuai utk tontonan bawah 18 tahun, 
makanya Danish & Dania di letakkan di bawah jagaan adik Ipar ku Idie 
di rumah. Uhuhuhuhu.. 

Banyak pelakon2 dari previous Fast & Furious keluar dalam 
version 5 nih termasuk Hans yg dah excident(mati?) masa racing dalam
Fast & Furious 4. Jom tengok trailer kat bawah ni.. mesti korang teruja gak
nak tengokk.. memang terBAEKK...!!



Masa tengah menonton movie tu dapat SMS dari Achik nyer (Idie)
cakap Danish request untuk belikan hadiah teachers day.
Sebenarnya hari ni  baru School Danish celebrate Teacher Day tuh!
Aku pulak memang pergi IOI tu pun sebab nak cari sekali gift
untuk cikgu2 Danish. 
Hari tu tanya Danish, dia ada bagi 5 nama..
So balik tu Danish pun tak tidur lagi..
sanggup tunggu Mama & Papa balik dengan hadiah 
untuk cikgu-cikgu kesayangan nyer... ehhehehe


Danish tekun tulis nama setiap teacher kat 'kad ucapan' walaupun
jam dah lewat malam, kul 12 dah!


Aha.. dah siap semuanya. 
Ada 5 orang.. Teacher Gaury (principal), Teacher Ashikin (Guru kelas),
Teacher Mona (Guru Agama), Teacher Yasoda & Teacher Devani.


Hari ni Danish pergi sekolah pakai baju casual..
Sampai sekolah aku tengok Cikgu-cikgu pun dressing lebih 
dari biasa.. ehehehhe

Balik sekolah Danish cerita, hari ni kat sekolah 
banyak buat aktiviti.. Danish menang
'Musical Chair' dan dapat hadiah jajan..! 
Tapi dah habis! Ehehheheehe..
Owhh.. esok plak, Jumaat ~ Parents day, 
Papa & Mama datang ambik report card Danish. huhu

Anyway happy Teachers Day to all Krista's Teacher...!
Thanks for everything..!!

7 sweet comments:

azura samsuddin said...

dah tgk yer Fast 5, zura n hubby asik merancang je tp ntah bile2 nak g nyer, Nur Kasih The Movie pun sama gak bilelah nak jejak pawagam tu ... cantiklah packaging hadiah tu, mmg beli siap ke atau asing2 izan plastik tu sumer (he3 tnye pulak, x malu sgguh zura ni)

gud boy lah danish, sbb berusaha tulis sndiri kad ucapannye ..

MaiRa QuEeN said...

comel anak akak...huhu..kak izan ingat maira x??menangg lucky draw 2..
jemput la join bloglist maira

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html

Ija Zambry said...

hasih dah berkurun tak tengok wayang. ni nak tengok pon rase tak sanggup nk tinggal mikail ngan bibiknya sementara makpak dia berdating kat cinema uuuu kijam!

*∽ IZAN ∽* said...

Re : Zura.. nur kasih pun tak tau la bila dpt tengok.. En Hubby tak de nyer nak tengok.. huhuhu

Packaging tu beli asing-asing. tu laa.. jumpa plak beg plastik yg cantikk.. tak yah nak bungkus2 dahh.. lucky! he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Maira :
Thankss. InsyaAllah dikk..! Nanti I terjahhh..zasssssssss!

*∽ IZAN ∽* said...

Re K.Ija :Sama laa. .masa mula2 dapat anak 2 tahun pertama tu tak jejak panggung punn.... dah besar panjang ni leh la tinggal sekali sekalerr ehehehehe

Aleyn said...

Wah...bagusnyer Danish kasik hadiah kat teachers dia.....