Salam...
Ni baru nak publish entry dalam draft yg hampir2 jadi pekasamm huhu.
Eceli event masa bufday aku last yearr.. Annual gathering ngan rakan2 BFF ku huhu.
Member2 masa zaman2 belajar dulu.. kenal sejak 16 tahun lepas..!
Alhamdulillahh... tali persahabatan tu tetap terjalin erattt...!
Eceli ni kira annual event kitaorang gak le.. cumanya tiap-tiap tahun
jatuh dekat ngan bufday aku jadi nya hampir tiap2 tahun gak le di celebratekan oleh
diaorang nihh... he he he.. 
Thanksss ladiess..!!



Selalunya tiap-tiap tahun 'mommies club' ni bergathering kat
Red Box Sogo.. tahun 2010 tukar agenda.... bergumbira di Times Square KL
Agenda ~ Bowling , theme park, movie, chatting & Hi-tea.. konon!
Tahun ni peserta ialah Zalie, Ujen, Rusma, aku & Wah


Ni memang tiap-tiap tahun tempat breakfast wajib.. Subwayyy KL central..!
Biasanya seawal pukul sembilan dah berkumpul kat KL central.. masing2 naik public transport jee ikut office hour ha ha. Dalam ni semua mak-mak orang. Rata-rata dah ada 2 ~ 4 kids huhu. Hari ni kids2 semer gi skool yek.. mommy2 nak bersuka ria.. he he he

Makan agak  berat sebab skip lunch hari ni.. terus ke Hi-tea je nanti 



1st acara main Bowling...!!



Me highest scorer...?? ha ha.. sah score2 yg tak di sengajakan nihha... kua kua kau



Lepas game bowling gi tengok Movie dulu.. 


Beli snack skettt....POP CORN jgn lupaa.. nyumm nyumm!!


Bleh plak dia tayang salah movie...????? lain nak tengok lain yg di tayangg.. ada sorang foreigner naik hangin ha ha. nasib laaa.. so terpaksa tunggu another 15 min utk di tukar ke movie yg sepatutnya. tu yg sempat posing tuh hahahaha


Lepas tengok Movie terus gi surau reramai....habis solat  berbelah bagi lak nak masuk Kosmo world..! 
Masa limited dahhh... nak masuk RM32 sorang.. tapi sempat main setengah jam je kott..
 iskkkk rugi la plakkkk


last-last posing gediks je laaaa ha ha.  Sebab apaa.. ada satu agenda lagiii..


Antara yg paling kecewa terpaksa batal 1 agenda.. uhukkk!!

Ni agenda terpenting gak ni... Hi-tea sambil chit chat & gosip-gosipp!! ha ha.
Last-last masuk secret recepi



Opss cam biasa.. sokmo je aku yg bernasib baik kerana di raikan oleh rakan2 BFF aku ni..
thanksss ladies.. sayang korangg...! muah muahhhhhh!!




Happy bufday to mee..! terasa makin muda lakk.. ha ha


Order tak hingat-hingatt...!! isk isk iskkk...!



Kul 4:30 ptg dah bersurai dahh.. masing2 kena kejar train nak balik ikut office hour gakk.. cam tak de 
apa2 berlaku jeekk...kih kih kihhh

Anwayyy enjoy sangat sekali sekala habiskan masa ngan korang2 nih.. 
ma kaseh banyak2 kat korang!!
hopefully tahun 2011 pun leh organize lagi annual gathering ni yekk..!!
Again, gazillion thanks to all mommiess..!!!

8 sweet comments:

eT said...

sonoknyer kalo dapat berjimba2 ngan bFF kan...
bila la agaknyer tuh...

☆ lieya latif ☆ said...

meriah koooooooooooo izan....sume aktiviti best...lagi2 main bowling...patu siap tgk wayang lagi....mkn2 jgn ckp laa..wajib ade kan...sempat korang yeak.....kalo geng2 aku berouting, pi mkn2 jek pastu jalan....nak buat sume tu cam tak sempat...sebab lagi byk berborak gosip2 heeheheheh....

ape pun aku terliur tgk subway koooo hahahahah

eelobor said...

hehehe, untuk geng2 ibu jer nie

*∽ IZAN ∽* said...

Re ET:
tu laa.. dapat kumpul setahun sekali pun seronok dahhh

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya:
Nko teringin Subway sudahh..? shohhhh pi makan...! sat lagi baby leleh air liuq tak dapek den nak nolong! he he he. Tu laa .. dalam agenda banyak acara.. tak sempat nak naik roller coasterr ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :
Tu laa.... kasi can kat IBU2 cucuk langit! he he

umeboshi said...

izan...tgk choco indulgence cake tu, teringin lak ciknoora nak mkn kek tu. ekekke.. tunggu next month le. bday Iman. kek tu pun favourite cake anak2 ciknoora..

azura samsuddin said...

subway tu sedapkan??? zura suke... sesekali keluar ngan kawan2 mmg besh.. bukan selalu peluang cmtu