Salam..
Dah bersepah-sepah orang pakai shawl. Yang kena gaya
aku nengok pun tertawannn.. huhu.
Buat masa ni aku masih jadi pengguna tudung awning tegarrr...!
Tak sampai seminitt dah siapp... memang ekspress..! sarung & go! ha ha.
Akhirnya minggu lepas terbuka juga hati aku nak sambar shawl barang selai dua..
malangnya bila aku lilitt.. tak jadi jadi dan masih tak reti-reti..!!
Cam pelik je aku tengok hasilnyaa...
Last-last pakai kan pada Dania je... ha ha ha

model cilik

Ni dah cam lilit Cikgu Bedah la plakkk..
Nak kena google lagi ni camne nak pakai shawl nih.. agaknya anak tudung 
yang aku beli tu tak kena gaya kott.. lain macam aku tengok hasilnya haha.
Adoii.... lambat betul sampai seruuu... huhuhu

3 sweet comments:

Mama Zharfan said...

shawl tu sgt cantik!! i like :) me pun tak reti lg nak pakai ni heheh tp teringin sbb trend masa kini kan :)

azura samsuddin said...

zur apun teringing nak pakai izan tp x reti tu satu n lainnye 'masuk' ke ngan muke zura ni hehehe

http://mummychacha.blogspot.com/2011/01/tutorial-shawl-shawl-gipsi-gaya-4.html

ni link amik dr izancute, suke tgk dia pki shawl, mcm2 gaya chumel jer.. mcm2 tutorial shawl die ajar, ni slh satu ... mana tau izan leh tgk gak...

azura samsuddin said...

zur apun teringing nak pakai izan tp x reti tu satu n lainnye 'masuk' ke ngan muke zura ni hehehe

http://mummychacha.blogspot.com/2011/01/tutorial-shawl-shawl-gipsi-gaya-4.html

ni link amik dr izancute, suke tgk dia pki shawl, mcm2 gaya chumel jer.. mcm2 tutorial shawl die ajar, ni slh satu ... mana tau izan leh tgk gak...