Salamm..

Selasa & Rabu lepas gi attend Orientation utk staff baru kat Renaissance Hotel, KL.
Wahh.. lama gile tak gi orientation nih.. last masa zaman muda-muda doluuu... ha ha..!
Maklum laa... lama bertapa kat kompeni dulu huhu.
Anyway gi naik train. ERL dari Putrajaya ke KL Central RM19 pergi balik & parking berbumbung
kat Putrajaya RM2 per entry..! Perjalanan dlm 25 min. not bad gakk ..!
Pastu naik Monorail & turun ke Station Bukit Nanas.


Ni antara team mate sepanjang 2 hari orientation. 
Multi culture + multi national


Sessi orientation 1st day


Team activity presentation. Mata tutup kena lukis kuda.. tapi 
team mate yg bagi direction.. memang hancusss..!! jadi rupa alien planet marikh pun ada ha ha!
Dan banyak lagi aktivity lain..



Aku hari pertama.. huhu. Semua orang pakai kaler gelap-gelapp.. 
The next day trainer suh pakai baju yg banyak kaler sket kasi meriahh.. huhuhu.


Okeh.. tu acara sampingan je.. agenda utama ialah...
MAKAN MAKAN dan MAKANNNNN...!!
hua hua hua....!


Dalam sepinggan ni ada lamb steak, tandoori, salmon, siakap, beriani.. semua serba sesuapp huhu.



Pencuci mulut

sekadar gambar hiasan

Siap ada Choco Fountain lagi...! Fuhhh....!
Harus lupa kejap segala usaha & penat lelah pergi Gym bakar lemak
hari Isnin sebelumnyaa.. uhuhuhu...!!

Apapun memang bestt.... sila la adakan lebih banyak lagi acara makan FREE.. !
hua hua hua..!

5 sweet comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wei izan!! ade keje kosong tak...aku nak apply ar kat situ...dasat ko orientation buat kat hotel tu......syok wooo heheehehe

tang menu mknn tu buat aku terliur tu hihihihi....alah takpe, ko pun tak le gemok mane...tak yah risau ar.....maintain lagi tu

eT said...

yg pntg makanan nyer sedap2 bangat..hehehe

azura samsuddin said...
This comment has been removed by the author.
*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Yo la tuu.. mu ni dah jadi anak emas kerajaan sanggup kah nko berhijrahh...? tengok happyly ever after je Lieya kerja kat putrajaya he he. Tapi kalu berminat anytime sila hantar CV okehh!!

tu aaaa.. bila tengok menu RM79 net terus lupa pasal berat badann ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re ET:
betul betull..! yang penting perut ceria! ha ha