Salam...
Siapa nak cari 'duit raya'? HOT FM Masyuk kini kembali dengan menawarkan  ganjaran wang lumayan sehingga RM130 000! Caranya, register nama anda ke HOT FM. Kemudian sambil drive pergi/balik kerja or sapa yg duk umah, cuma dengarkan  HOT FM apabila isyarat HOT FM Masyuk ke udara. Taipkan 'Masyuk' ke 33999 dan jika anda terpilih, senaraikan 5 lagu pertama yang di keudarakan pada waktu tersebut ! Jika bernasib baik dan kena pulak waktu bonus, ganjaran RM1000 akan di gandakan menjadi RM3000!!

Apalagi.. ramai-ramai pakat dengar Hot FM.... lebih hangatttt dari biasaa...!!! he he

11 sweet comments:

Faiz said...

alamak..igtkan hot fm panggilan hangit td..haha..
p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...
***Hit My Latest Update Here***

*∽ IZAN ∽* said...

aha haaaaa... panggilan hangit mesti yg nak kena tak de can dapat hint! hik hik

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah promote hot fm nampak.. ada dapat apa2 tak? heheheh..

saya peminat setia sinar fm la izan.. tak pernah masuk hot fm..

cik puan akish said...

sis izan...adehhhh...tensi2...x kene2 lg...bile la hot fm nk kol me..:0

☆ lieya latif ☆ said...

aku peminat hot fm.... tau gak pasal masyuk ni....tapi nak call tu payah arrrrrr.....semlm aku dengar ade abg tu dpt 4k tu.....caya ar!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi :
Samerlah Husband Izan.. suke dengar Sinar... Izan pun kekadang layan gakk... banyak sentimentel lagu keluarr best!
Promote ? tak dapat ape punn.. ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Cik Puan Akish ,

tak pe tak pe.. banyak lagi tuu...! kot esok2 mengena mana tauu!!! Aminnn.. puhhh!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Tu la pasall.. Izan pun kalau balik kerja tak sempat dah nak call. Ingat nak cepat sampai rumah jeee.. ha ha

CatlinaFly said...

sape tak nak...hehehe :)..tapi tulah...nasib je kan..kalau ada rezeki, adalah...

*∽ IZAN ∽* said...

re Cat :
Betul betul betull...! tapi nak hingat 5 lagu time drive tu pun satu hal gakk... nak menulis tak sempat tangan dok pegang sterenggg hu hu

umeboshi said...

alamak..takde masa nak dgr hot FM.. huhu..izan kalo menang, belanja kiter eh..