Aha... malam ni Uruguay akan menentang Germany untuk menentukan kedudukan ke-3 & ke-4
Dan malam esok pula perlawan akhir Piala Dunia 2010 , Spain menentang Netherlands untuk menentukan pasukan negara manakah yang akan di nobatkan sebagai
JUARA PIALA DUNIA 2010 !

credit : CNN

So apa kata peramal Paul Octopus si Sotong Kurita ni tentang bakal JUARA PIALA DUNI 2010 ? Yaaa... Pak cik Sotong ni 'meramal'kan SPAIN akan menundukkan Netherlands malam esok!  Ha ha. Macamana membaca ramalan si sotong kurita ni ialah berdasarkan cover cube Negara mana yang di bukanya dahulu..hu hu. ! Dah kalau cube tu memang letak depan dia sah-sah la yang kat depan mata tu di buka dulu ya dakk..?

Ahaa... apapun aku pun bukan ler percaya sangat... hisshhhh..! Saje la tumpang-tumpang seronok glamer Pak Cik Sotong nihh.. 'kebetulan' pulak dah berkali-kali si sotong ni punya ramalan betul la plakk..  Kena pulak agaknya pemain2 yang di ramalkan kalah tu dah set mind plak dalam kepala 'akan kalah' bila dengar ramalan Pak cik sotong ni.. kaf alif fa ya ro ni kan memang suka sangat percaya benda2 syirik ni kann.. haa mau nyer tak kalah betul! ha ha.

Apa pun kita tunggu dan lihat keputusannya malam esok okeh! Tungguuuuuuuuuu.......................!!!

3 sweet comments:

tiefazatie said...

hihi...tue ah..semua ah percaya..mungkin kebetulan je kan..yg penting semangat dorg tue kne kuat..jgn percaya sotong c paul nie..hihi..kak..oblong tue cm burger propesrity mcD kak..try ah..best gle kak..hihi..=)

zuhana said...

caya la Paul!

Nad @ MamaZakwan said...

spain!spain!spain! =)
kalu la spain kalah, mau kene masak sambal tumis ni..haha!

p/s : hadiah dh dpt dh...tq dear :)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/07/dh-dpt-hadiah-yeay.html