Salam.
.
Hit Entry Nisfu Syaaban semalam mencecah HIT tertinggi sekitar 220 hit sehari walaupun entry tu aku upload kan pukul 8 malam..!


Kalau tengok statistic by hour, tengah malam semalam masih ramai yg surf pasal nisfu syaaban.

 Kalau tengok statistik keyword pun, perkataan 'Malam Nisfu Syaaban 2010' mencecah hit tertinggi.

Alhamdulillahh... masih ramai internet surfer di luar sana yang tidak lupa dengan keberkatan Malam Nisfu Syaaban.

Yang paling penting, mudahnya dengan dunia Internet.. nak cari segala maklumat, tidak kira apa topik cuma
'taip'kan sahaha di Google.


credit : mounthira
Nak cari surah-surah yang berkaitan pun boleh taipkan sahaja di Internet. Tak sampai berapa saat dah keluar Surah tu siap dengan Maksud, bacaan rumi dan audio jika mahu.

Sangat bagus jika semua orang menggunakan ICT ke jalan keberkatann... Bak kata kerajaan, 'Mudah Dengan ICT".

Selamat menghabiskan bulan Syaaban yang penuh keberberkatan, sapa yang belum habis ganti cepat-cepat le catch up yek. Dan selamat  menyambut Ramadhan yang tak lama lagi pada semua...!

3 sweet comments:

Jard The Great said...

aah... ingatkan nak pos satu entri pasal nifsu syaaban.. tp gua sibuk bc yassin kat masjid.. ehehehe

ibu 2AZ said...

betul tuh..mmg mudah semenyer leh surf je..
lama tak singgah sini izan..bnyk info dpt..yg psl mamak tuh alahai..huhu

tiefazatie said...

alhamdullilah masih ada yang terbuka hati nak baca kan sis..=D