Hari ni julung-julung kalinya Krista Nusaputra mengadakan Annual Sport's Day. Event bermula jam 9:30 pagi bertempat di Kompleks Sukan Rakan Muda, Puchong. Nasib baik juga buat dalam dewan... cuaca mendung dan hujan kat luarr... hu hu


Acara bermula dengan acara perbarisan, di ikuti dengan Nyanyian Krista, Ikrar sukan dan opening dancing. 


Abang di jemput jadi Judge untuk perbarisan! Masa Teacher dia offer aku tanya ' Danish pun masuk.. tak bias ke nanti ?' ha ha. Seb baik memang bukan kelas Danish menang wahahaha




 Acara sukan Danish join 3 acara.. dapat 1 Gangsa & 2 Perak.. hu hu

Acara bawak guli dalam sudu


video
 Dapat 2nd place gara-gara 'silap teknik' wakakakaka.. ade ke gi dudukk he he

Main supporter

Seterusnya acara penyampaian Hadiah. Abang di jemput gak jadi 'tukang bagi hadiah'. Yang bestnya sarung medal kat anak sendiri... hu hu hu
Dapat hadiah dari bapak sendiri.. kui kui kui



Tukang jaga garisan ke nih?  

Geng-geng kelas Danish ~ Ant Hill

 Dania yang dengan selambanya 'menyibuk' kat kelas Abang dia. Bleh plak  cari 'member'.


Danish ngan Teacher kesayangan nyer..

Acara bersurai kira-kira pukul 1:00 tengahari


11 sweet comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cantik baju sukan sekolah danish.. .. sama la sekolah q-dess pun kalau buat hari sukan mesti dalam dewan.. senang budak2 tak panas..

dania ni macam emily gak, sempat nak menyibuk kat abang2 nyer kan.. tak pe amik semangat tu.. sok2 dah sekolah, senang nanti

☆ lieya latif ☆ said...

comel2 budak krista nie.....

meriah laa hanim sukannya...lieya suke kalo sukanye buat dlm stadium camni, kalo buat kat padang..tak gemor aku...panas heheeheheh....mia mija pun baru last week sport day depa...tapi tak dpt nak share cite, kan time tu aku pi bandung, so laki mak laa pi tgk...byk video jek...gambar2 haram takde hu huhuhu

tiefazatie said...

wah..men kat dalam dewan je..bagus gak..xkotor..hihi

E.L.I.Z.A said...

brapa umo danish?

dlm vdo tu, danish yg mana 1? yg dia campak gelung tu ek?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

best ler danish dapat bersosial macam ni kan....

bagus gak buat kat dewan...tak panas...kalau tak sian budak2..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi :
Memula sampai.. alamakkk dalam dewan? tak feel la cam nihh... tapi bila dah hujan baru la dlm hati 'seb baik buat dalam dewann' ha ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya,
Betul gak tu.. buat kat dewan tak luntur la mekapp maknyerr.. ha ha ha.

Ok la tu amek video ... baru feell... ni mak nya snap gambor, paknye amek videoo.. tapi both pakai HP je la... hu hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Tiefa : memang baguss... tapi acara air memang bertadah baldi la semuaa ha ha.

Re Eliza : Danish baru 5 tahun. Semua campak gelung... danish yg kat tengah2 tuu... orang lain cangkuk campak gelung.. dia siap duduk lagii! nyaris2 nak dapat 1st place hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ayu : Tu laa... seb baik gak buat kat dewann.. tu pun jap2 berangan jugak budak2 ni nak main hujan kat luar! isk isk

Ummi Dania Yasmine said...

Best tgk budak2 ni sukan. mesti ada yg mencuit hati....hee hee hee....

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ummi Dania :
Betul tuu... ada yang dah menang tapi dah siap bukan pergi ke garisan penamatt.. tapi gi pusing balik kat garis permulaan..! ha ha ha