Salam sayang semuaaa....!! Haa... hari ni Cik Izan nak update senarai peserta-peserta 

yang dah submit entry sehingga 25 May 10, 10 PM.Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang telah sudi hantar entry dlm contest ni. Kepada yang belum cepat-cepat godeh HDD, godeh HP, godeh camera.. pen drive & yang seangkatan dengannya. Cuba cek kalau-kalau ada gambar yang sesuwai dengan tema contest ni cepat-cepat lah hantar ye! Selain kita boleh berkenal-kenalan, sambil saya pun boleh war-warkan blog address kengkawan semua.. sambil kengkawan pun leh la mengimbau terimbau sweet memoir dengan gambar tu.. ada rezeki dapat pulak hadiah! Tak rugi kan!

Di bawah ialah senarai peserta dan URL masing-masing. Susunan hanya mengikut tarikh pertama entry submission dan tidak menunjukkan kedudukan perfect submission (untuk hadiah misteri). 
Hadiah-hadiah sudah terkumpul di tangan Cik Izan. Akan di updatekan tak lama lagi setelah di photo editkan.. 
so stay tune for more update okayyy!!!

Salam ukhwah buat semua..  you all memang sweett!! muaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!


1. Beba

2. Aleyn

3. Hajar

4. Nana 

5. Diraumiwalid

6. Dyahaha

7. Fieza

8. Mama Zharfan

9. Mama Zakhwan

10. Sara Aryssa

11. Zhet

12. Deela

13. Umi Dania yasmine

14. Tiefa

15. Ayu Esa

16. Atiqah ~ Mama Damia

17. Liz rohaizat

18. Cubicle

6 sweet comments:

tiefazatie said...

im in da list..tq kak..=)

mama zharfan said...

me no 8 ;)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Tiefa & Mama zharfan : You're most welcomed dear!!! ;D

*∽ IZAN ∽* said...

Re Tiefa & Mama zharfan : You're most welcomed dear!!! ;D

Aiyu Esa said...

dah ada dlm list.no 15..tq...

en_me said...

meriahnyerr uoooolss.. ekeke