Salam..

Meh nak ngumpat sket pasal anak daraku, DANIA ALIESYA... Sejak aku belikan dia 'adala satu barang' tu... pantang dia terguna barang yang aku belikan tuh... tersentuh je mesti mulalah dia pergi kat almari baju dia.. lepas tu nak pilih sendiri baju ala-ala princess..!! Walaupun bukan nak ke mana pun. Just nak pakai baju tidur malam jek! Bagilah saranan berapa baju lain pun mesti dia tak nak kalau tak macam ala-ala princess (gown)...


Sambil posing ngan crown berbulu tu sempat lagi mendendangkan lagu IBU ~ Engkaulah ratu hati ku siap mengepang2 tangan macam pari-pari aka burung nak terbang tak ada sayap ha ha ha!
Seb baik sempat record kui kui kui. Berangan betul lah anak dara sorang ni... memang sepanjang Mother's Day tu puas dengar dua beradik nih nyanyi lagu tu sehari suntuk! hu hu hu
video


Lepas tu, dah la nak pakai gown sibuk pulak nak naik basikal. Luka jatuh basikal gara2 pakai seluar paras lutut pun tak hilang lagi dah sibuk nak bawak beskal dia keluar pulak. Di tegah merajukk.. last-last naik pas tu nak turun tersangkut gownnyer kat tempat duduk.. kawoss! (padan muka kata orang jawa) hik hik.


 Puas suh tukar pakai seluar kalau nak naik beskal tak nak..! Sedar-sedar dah dia dah bawak lari bawak beskal gi luar... kui kui kui. yang aku ni risau jatuh tergolek kang bertanda plak lutut lagi sebelah karangg isk isk isk







Nak tau barang apa yang aku beli buat dia asyik berangan nak jadi princess tu...???
Ohhhh... bukan.. bukan kayu saktiii.....
jeng jeng jengggg..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
barangnyer ialah
*
*
*
*
*
bukan barang apa punnn...
Tuala mandi Princess Pauper jerrr.. TAPI pantang lepas mandi aku lap ngan tuala ni.. teruss datang gedikkk nak jadi princesss.. baju nak pilih sendiri lepas tu tka kira la malam ke sejuk ke berangan nak pakai gown cam princess jugak kat umah. Kuat berangan betull ha ha ha. 
Alahai la puteri mama sorang nihh.. hu huhu

4 sweet comments:

fiziskandarz said...

aaaaaaaaaaaawwww cummel nyer ur highness princess!! siap bawak basikal pun pink i like! :D

anyways kak izan, we're truly honored to present u with the Sunshine Award! Have a nice day ;)

IZAN said...

Re Zaki :
Dapat anak dara memang cam tu laa.. kuat berangannnn ha ha ha.
Dapat award ke...?? waaaaaaa.. terharunyaaa... ma kaseh ma kasehhhh! Next entry K.Izan gantung yekkkk.. thank you dearrr! so sweetttt!!

Aleyn said...

Halahalah....cutenyer dia nyanyi....bleh replace budak yg dlm iklan tu...baju sumer dah lengkap..heheh

Miqhail pun dah pandai nyanyi Ibu...tapi rap version...hahaha

IZAN said...

Tu la pasall.. anak dara memang kuat berangan!! ha ha ha