Sejak 2 minggu lepas HOT FM membuat perubahan 'angin' dengan membuat perubahan jadual penyampai-penyampai radio di Hot FM. Kejap dengar suara Fafau & FBI waktu malam, kejap dengan suara Leya & Tini waktu pagi-pagi buta.. Kejap-kejap dengar suara AG & Kiera berpartner dgn DJ lain....

Dalam pada tu banyak la dengar komen-komen dari pendengar.. ada yang suka.. ada yang masih tercari-cari DJ asal ikut jadual segmen asal. Citarasa masing-masingkan.


Sebenarnya aku pun dah biasa di temankan oleh Fara Fauzana & Faizal Ismail dalam segmen AM Krew  (6-10 pagi) setiap hari waktu pergi kerja pagi. Selalu tergelak dengar riuh rendah Fafau & FBI dok pekena each other.


Balik kerja pulak biasa ditemankan Jawa Rangers ~ Kieran & Agy dalam segment HOT FM Jam ( 4 ptg - 8 mlm). So bila tiba-tiba jadual bertukar-tukar rasa macamm.. hmmmmmppp...  tak la kata tak best tapi macam ada benda yang kurang je bila tak dengar suara-suara sumbang diaorang ni bila time drive balik kerja ha ha.

Apapun syukurlah semua DJ dah balik ke schedule segmen asal. Harap-harap lepas ni tak bertukar dah. Dulu pun pernah jadi pendengar setia Era tapi sejak dia bertukar DJ, dengan channel-channel sekali aku tukar hu hu... al kisah

Apapun, Hot FM... memang lebih hangattttt dari biasa... muahahahaha

6 sweet comments:

Aleyn said...

Aku kalau drive Atos jer bleh dgr Hot FM...ntah carik chanel dalam Nissan tu tak jumpa2...last2 aku dok dengar Sinar FM..celoteh Kak Engku, Kril dan SY(Salleh Yaakob)...kelakor gak diorang ni...SY kacau KE..KE kacau SY.....Kril la dok jadik org tgh meleraikan kalau diorang 2 tu terlari tajuk...wakakaka...

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke HOTfm izan...mmg suke.....

aku dgr pun mase tu risau jek kalo penyampai tukar2nie...aku tetap nak gak fara ngan fbi pagi2...depa tu lawak....

~~ciklinn~~ said...

jawa rangers the best.. hehhehhe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Aleyn : Ye kerr.. tu lah canggih sangat keta.. . Hubby suka gak dgr sinar FM. Semua lagu2 nostalgia zaman remaja tu kat situu hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Tu la pasall.. nak diarg partner same gakkk.. kalau tak mcm ada yg tak kena je kan

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ciklin..
Tu la.. dulu tak la minat sangat.. tapi dah hari2 dengar rasa best plakk kui kui kui