Assalamualaikum..

Ahaaaaa... ramai ke yang kerja ari nih..?
Ku sekeluarga sedang melepaks2 di rumahh 
sambil menyambut bufday Sultan Selangor ngeh ngeh ngehh..!!

Meh cuci mata skett...
A Princess in the making.. *verangan*.
Lately kan kat Disney Junior asyuk kuar pasal 
Disney princess.. Princess Rapunzel bagaii..
Dania  asal keluar je princess kat TV sibuk 
order.. kat pergi kat situ lah, nak aksesori princess
macam dalam TV la isk isk iskk...

Kelmarin gi makan2 kat Seoul Garden IOI 
kebetulan ada plak booth utk kids photography pakai costume nih..
terus je la suh Dania ON jadi princess ekekekekeke

Suker la tiew..!!
Gambar minggu depan baru siap & boleh ambik.
Nanti ku upload lagi yekkk.. 
Layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn




Yang kelakar balik siap tanya.. mana baju Princess yang di pakai tadik..?
Baju tu baju pinjam je la Yanggg... tak leh bawak balikk.. kekekeke
Al kisahh.. 



8 sweet comments:

eelobor said...

yang pasti KU pun tak bekerja dan wife lak bekerja. hahaha....tapi KU terpaksa overtime menjaga si kecik di rumah. hahahahha

p/s: terbaek la beb sambar notes

maszmadi said...

sweet la princess nieh.. ada bakat.. hehe

lieyalatif said...

cantik!!!!! dania mmg sesuai jadi princess tau...so cute!! pandai lak die liuk lentok tu izan...mmg cantik...

nanti up tau gambar nyer ....aku nak tgk...sure cantik anak dare sorang ni nanti!!

Cho Zila said...

ada lagi tak ni izan... nak gak amek gambo... bestkan.. bayokan...

Cho Zila said...

akak harini kejeler izan.. jeles tau.. walaupun akak keje di depan ioi malltu tentu2 negeri selangor tapi akka kena ikut hari keje wilayah persekutuan yang mana ikut bursa malaysia...

azura samsuddin said...

alolo pandainya Dania posinggggg mmg cantik

Norry said...

Comelnya...:)

e.l.i.z.@ said...

wahhhh mmg betul² princess...ptt la dia tanya mana bju tu hihihi dia dh feeling princess hihihi