Salam...

Minggu ni dah melepasi minggu ke-36 dan masuk ke minggu ke -37..!
Sedar-sedar kaki ku dah sembapppppp giler..!!
Berjalan pun dan terasa berdenyut-denyuuttt jekkk.. uhuhuhuhu.
Masa Danish dulu start 7 bulan memang dah sembap dahh..
kat ofis budak2 suka usik cakap kaki aku macam sakit untut! ekekekeke
sabor je la kann derang nihh..kekekeeke

Masa Dania lambat sket sembapnyaa... aku rasa 2 minggu sebelum bersalin kottt..
kali ni start minggu lepas dah sembap dahh.. ada 4 minggu lagi due nih...
alih-alih terasa ketat terus rantai kaki yg aku pakaii.. 
kalau tak elok je jatuh bawah buku lali
ni dah macam getah tempe padatt terikat kat kaki 
dah rupanya wahahahhahaa!



Adakah ini tandanya tarikh kelahiran semakin hampirr..???
Jeng jeng jeng..!!!!!
waaaaa.. tetiba berdebar-debar rasanya walopon jauh 
di sudut hati rasa tak sabarr.. uhuhuhuhu.

Perut pun dah makin beratt.. last check up 34 minggu
Doc scan baby dah 2.5 kg uhuhuhuhuhu.
Tidur malam kompem kena mengiring.. bolster kiri kanan
tuk di kepit.. kalo tak payah nak lelapp uhuhuhuhu.

Dengan itu secara rasminya...
aku merelakan Abang hantar aku gi Ofis ari nih..!!
Uwaaaaaaaaaaaa.............!!!!
Sahdis ekk...? Sebab...???  Ofis aku bukan jauh pun ngan umah..
drive pun leh parking kat disable park depan lobi...
pas tu keluar rumah pun lambat skett.. ngehhehhee.
Hari ni Abang hantar kena keluar 2 jam awall!!!
Uwaaaaaaaaaaaa... kul 7:30 pagi aku dah terpacak kat ofiss...!!
Kalo tak 7:30 pagi ni aku masih kat umah.. siapkan breakfast Danish,
buat air untuk Abang... 7:45 pagi tengah lambai-lambai
hantar Abang gi kerja huhuhuhuhu
Hari ni 7:30 pagi dah sampai ofiss...
Adehhh... sesak napasss !! ohok ohok..!!

Di sebabkan keluar gi kerja awall.. gerai yg aku nak beli 
nasi dagang pun tak bukak lagii..
makanya breakfast kat Cafe ofis je lah hari ni...
Lama tak pekena roti canai & teh tariikk..!
Burrpppsss...!! opssss!!!


P/S: Di kesempatan ini, Izan nak ambik kesempatan 
nak minta maaf salah silap kat semua para readers, bloggers, kalau sepanjang Izan 
bersiaran ni  tanpa sedar ada terkasar bahasa, tersilap gurau, 
terover komen dan yang seangkatan dengannya sepanjang
kita beramah mesra kat dunia cyber ni kann...

Doakan semoga semuanya berjalan lancar dan di permudahkan yekk!!
Amin...!!

6 sweet comments:

♥ Elin ♥ said...

dah kena bukak gelang kaki tuh er..hihiih..sembap sgt tuh.

Shamz + Fieza = Muiz said...

semoga dipermudahkan..

~izan~ said...

takde saah apa pun izan dgn izan ni hehe..semoga semuanya dipermudahkanNya..

memang nampak sgt sembab tu. harap2 semua berjalan lancar.ibu dan baby sihat semuanya..

eelobor said...

untuk ayat paling last.... aku juga minta maaf jika ada terover komen

anyss said...

Assalamualaikum,
sila jaga kesihatan...hepi2 dan ceria selalu

lieyalatif said...

eh ye la izan..dah sembab membab dah ...terik haaaa gelang kaki tu lieya tgk...ish tingin nak rase kaki bengkak camni haahahah...sbab aku mase preggy mmg nan ado kaki bengkak ni tau huhuhu...ade plak leh minta kan...org lagi tak nak hahaahah....

dah dekat dah nampaknye ....semoga ko dipermudahkan segala urusan yeak izan...insyallah.....