Assalamualaikumm...

Ahaa... Gambar Dania berphotoshoot gediks ala Princess 
sudah siap hehe. Ambik kat booth Smart Kids yg selalu 
leh jumpa kat shopping2 mall.

Dulu danish umur < 2 tahun pun pernah buat photoshoot kat situ.
Masa tu harga yang sama leh shoot 2-3 costume..
sekarang harga sama leh shoot untuk 1 Costume jekk! uhuhuh

Sementelah Dania asyik request baju ala2 princess lately,
terserempak je booth ni masa nak gi Dinner kat Seould Garden@IOI
ari tuh terus layan Dania Photoshoot sekali hehehehehe.

Apalagi .. bercahaya bling bling bling terus air muka Dania
kegembiraan kerana di nobatkan menjadi Princess..!! 
Ehehehehehhe
Nasib laa.. dapat anak dara cenggitu lah gaya nyer..!

Meh ku tepek sket gambar2nya..
Jom layannnnnnnnnnn.........


Olololo.. anak dara Mama sorang nihh...
dah anak dara... nampaknya gambar kat banner blog atas tu dah 
nak kena tukar sudaaa... uhuhuhuhuhu



Pandai jugak posing rupanyer ehehehehehe.
Sungguh tak ku sangka.. ngahahahaha!


Gambar ni dapat FREE laminated printed saiz 9"


Princess of the day..

Balik photoshoot tu siap tanya mana baju princess dia..?
Ehehehehe... tu baju 'sewa' sekejap la sayangg.. tak leh 
bawak balikkk ehehehehehehe

Al-kisahh...!!

P/s: Hari ni last day kerja sebelum company year end shutdown 
sempena Krismas start next week uhuhuhu. Kira aku terus 
sambung maternity je lah  ni he he. Bibik pun dah sampai Alhamdulillahh...
semalam pergi pick up kat LCCT.

"Ya Allah.. sebagaimana kau 'pertemukan' kami, serasikanlah hati kami. 
Jadikan jiwanya penyayang kepada ahli keluarga kami terutamanya anak-anak kami. 
Lindungilah kami dari segala kejahatan dan hasutan syaitan yang direjam... Aminn ya Rabbal Alamin....""

6 sweet comments:

azura samsuddin said...

alolo comelnya dania pandai sungguh berposing ek ... gerem ajer acik nengoknyer :) izan, zura doakan yg terbaik utk izan selamat baby n mama, aminnnn jgn lupe breastfeed baby tau :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel anak dara :) pandai btol posing.

eelobor said...

huhuhu....comei nyer dia

Hanis MY said...

comel sgt2! ha ah la natural je dia posing... kiut je tanya baju princess nasib baik tak suruh belikan hehe...

Ummi Dania Yasmine said...

smart kids? ke De One?....pepepun comelnyer dier...

bonda dadif aka akish said...

proncess mmg omey!