Kasih & pengorbanan seorang Ibu.....

Catatan minggu ke 37, memasuki minggu ke 38...

Makin berdebar-debar menunggu hari... kaki dah makin sembap,
perut rasa makin tegangg.. duduk lama2 pun dah cepat je sakit pinggang..
duduk kat lantai kalu cepat pulak 
kena semut-semut, moralnya pergerakan semakin terbatas...
silap gerak pun senak perutt.. serba tak kena rasanya uhuhuhu.
pili singki tu pun dah tak berapa sampai dah tangann.. 
kena menopang siku plak kalo nak basuh pinggan kalo tak sakit pinggang 
nak membongkok kat singki. Moralnya dapur pun dah makin kurang berasapp.. uhuhuhu.
Tidur dah kena ada 6 biji bantal untuk aku sorang..
 bantal kepala 2, bolster 2 (kiri kanan), bantal kaki 2
untuk kurangkan sembap kaki...  
jalan pun dah terasa seperti Penguin pulan ke sarangg.. ngahahahaha!

Check up minggu ke-36 temporahari, 
berat aku naik 3KG dalam masa 2 minggu compare dengan 
timbang masa check up minggu ke-34. Tak pasal-pasal
kena minum air gula kali ke-2 uhuhuhuhu.

Sebenarnya nak share Baby Birth Video dari
babycenter.com. Aku pun dah berapa kali tengok.
Tapi la ni tak available plakk..
esok-esok kalo rajin korang masuk la link ni yekkk
Inside pregnancy : Labor & Birth



P/S: Di kesempatan ini, sekali lagi Izan nak ambik kesempatan 
nak minta maaf salah silap kat semua para readers, bloggers, kalau sepanjang Izan 
bersiaran ni  tanpa sedar ada terkasar bahasa, tersilap gurau, 
terover komen dan yang seangkatan dengannya sepanjang
kita beramah mesra kat dunia cyber ni kann...

Doakan semoga semuanya berjalan lancar dan di permudahkan yekk!!
Amin...!!

7 sweet comments:

*azni* said...

insyaallah..semoga dipermudahkan segalanya...

Gieyana said...

Moga semuanya bjalan lancar k Izan..sure bdebar2 kan..:D

Nad @ MamaZakwan said...

saya pun mintak maaf jugak kt kak izan..
moga sama2 dipermudahkan dan segalanya berjalan lancar..
akak bersalin katne?

e.l.i.z.@ said...

hihih jalan mcm peguin..
dh 38wks, mmg tak lama dah tu izan..insy'allah selamat semuanya ;)

Nida said...

Salam IZan..

Semoga segalanya selamat ye Izan... :)

bonda dadif aka akish said...

wow!!!

muge dipermudahkan segale urusan...

=)

azura samsuddin said...

zura doakan yg terbaik buat izan n baby, selamat sihat sejahtera buat keduanya, aminnnnnn