Assalamualaikumm...

Selamat berhujung minggu semua...
Ahaa.. 2-3 hari lepas dapat surat dari Bank Rakyat
berkenaan permohonan Syer yang pernah di buat pada bulan April 2011
ketika Bank Rakyat mengisytiharkan tambahan peruntukan 
belian Saham bernilai 1 Billion RM

Masa tu ramai lah berpusu2 ke Bank Rakyat buat permohonan
termasuk lah aku.

Masa tu apply ikut berapa ada dalam simpanan ASB.
Tak banyak pun ehehehehehehe.
Ingatkan sebulan terus dapat reply dan terus transfer je dari ASB
 ke Bank Rakyat tapi tunggu punya tunggu senyap je
so ingatkan permohonan dah tak approve dah uhuhuhu.


Berdasarkan surat yang di terima baru-baru ini bertajuk :
"Tawaran Tambahan Modal Syer / Pembelian Syer Baru"
nampaknya 
permohonan aku telah di luluskan.. dan adalah sedikit peruntukan 
nilai jika aku berminat untuk membeli Syer Bank Rakyat ni.
Dividen tertinggi Bank Rakyat yang pernah di isytiharkan 
mencecah 15%..!! Sama tinggi de.ngan Dividen KPF tuhh!
Tempoh untuk membuat bayaran ialah bermula
15hb Disember sehingga 31 January 2012.

Nilai syer sedia ada tu ialah syer on the spot untuk menjadi ahli 
pada hari buat permohonan untuk tambah nilai Syer tempohari huhu.


Rupanya ada orang yg dapat surat tawaran ni lebih awal...
Diaorang ni ada yg dah apply seawal tahun 2008 lagi.
Kiranya lebihan dari batch diarorang ni yg dapat tempias
utk yang apply Bulan April tu kott.. uhuhuhu

So kepada kawan-kawan yang dah dapat surat dari Bank rakyat ni 
boleh la sama2 menabung dalm syer bank rakyat pulak yekk..
kena pulak hujung2 tahun ni .. ramai yang dapat bonus kan.

Kitaorg ni kena pandai la pusing sana sini.. 
Maklumlah nak terima orang baruu.. banyak jugak nak pakai modal 
ni uhuhuhuhuhu

Anyway, selamat menabung...!!

3 sweet comments:

eelobor said...

itu ari ada gak niat nak ambik saham nie, tapi dengar ramai orang yang beratur panjang.... terus kansel nak gi ambik borang

Aleyn said...

Aku ader gak nak usha lepas ko buat entry ari tu...bila sibuk2 terus lupa langsung...ahaks....apa pun aku menaruh harap pada PM jer

eT said...

waa...untungnyer dapat menabung syer ngan bank rakyat...