Assalamualaikum....
Ahaaa.. hari yang di nanti-nantikan telah tiba. Seperti yang di janjikan, 20th Mar
hari untuk mengumumkan Pemenang Izan@SweetOmoide 7th Anniversarry Lucky Draw..!


Jom kita tengok siapa yang kena..!!!

Process menyiapkan kertas cabutan bertuah secara manual he he.


Kiraan kertas undi. 80 penyertaan termasuk 1 broken link so tinggal 79.


Siap untuk 'Cabutan Bertuah!'



Tukang cabutt.. di beri penghargaan kepada both permata hati kami, Danish & Dania.. 
Di sebabkan penyertaan lebih dari yang Izan target.. 

dan tukang cabut ada 2 orang pulakk... confirm la 2-2 berebut nak 
cabut kann! Maka Izan akan buat 2 cabutan means

2 X  
Tiket Menonton Wayang di GSC x 2 Adult 

 jeng jeng jenggg



Dengan di saksikan pleh 2 orang saksi, Papa & Achik


Cabutan pertama jatuh kepada..!!


Pemenang pertama..!!


Cik Z@i !!


Dan cabutan ke-2 pula jatuh kepada....


Myra Queen


TAHNIAH kepada kedua-dua orang pemenang..!

Opsss..!! Tak habis lagii..!!! Rehat japp sambil klik banner HB kat bawahh  he he



Izan tengok blog both winners nampaknya Danish & Dania cabut 
both orang Penang & both belum ada kids lagi.

Jadi Izan tambah lagi 2 cabutan berupa

2 X  
Tiket menonton wayang di GSC, tontonan hari RABU x 2 Adult.


Danish pun sampai dah siap mandii.. suh cabut lagi sekali he he.


Pemenang saguhati yang pertama

eda_ej

seterusnyaa.. giliran Dania pulak cabut

Pemenang saguhati kedua

Nad@Mama Zakwan

So kesimpulannya,

Pemenang Hadiah Utama x 2


Cik Z@i !!

Myra Queen

Pemenang Hadiah Saguhati x 2 


eda_ej

Nad@Mama Zakwan

TAHNIAH  di ucapkan sekali lagi kepada para pemenang.
Sila layari link ini Hadiah Luck Draw utk T&C.

Untuk pemenang utama tuntutan sah sebulan dari sekarang.
Untuk pemenang hadiah saguhati tuntutan sah 2 bulan dari sekarang.
Sila E-mail kan E-mail address, nama penuh & Contact number ke norizanm@gmail.com.
Pilih mana-mana tarikh yang berkenan, hubungi saya 2 hari sebelum waktu & tarikh tontotan 
dan kita akan online kira-kira 30 min untuk ticket booking & pilihan seat etc okehh!!

Kepada bloggers lain, terima kasih daun keladi kerana sudi join Lucky Draw kali ini.
Ada rezeki InsyAllah Izan akan buat lucky draw lagi okehh...!!
Keep in touchh!! Sayang korang semuaa..! muaaaaaahhhhhh!!!





12 sweet comments:

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

Mama Zharfan said...

congrats to lucky winners!

Cik Z@i Pen@nG said...

eh...eh...cheq ka?
cam x caye....wehoooooooooooo... =)

*∽ IZAN ∽* said...

Tahniah kepada semua pemenang :D. Jangan lupa e-mail detail okehhh!

Nisa' Azman said...

congrats to all the winners~!!

MyRa QuEeN said...

tq sgat...mcm x caye je..kiranya leh tuntut hadiah sblum 20 april la kan..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Myra,
Yup dearr.. valid until 20th April.
Merong Mahawangsa amacam..? nak tak ? hehehehe

Gieyana said...

Tahniah buat yg menang yer..hepi for them..:D

azura samsuddin said...

hureyyyy dpt tiket free tp bukan zura he3, tahniah kpd yg bertuah.

AkmaFaizal said...

wah..best3..tahniah pada para pemenang..syioknyee...

CikNiza said...

wahhhh...besnye dpt menang tiket wayang...leh tgk wayang freeeeeeeeeeeeeeeee...jelesssssssssssssssssssss...huhu

eda_ej said...

wahhh.. tak sangke plak boleh dapat adiah nih.. time kaseh tuan tanah.. jap lagi sy bg detail ye.. time keseh banyak2.. i like..