Assalamualaikum..

Ahaa.. baru berkesempatan nak update gambar majlis perkahwinan 
Adik ipar aku, Rosniza & Azman.
Majlis berlansung 4th & 5th Deec yg lepas tapi maklum je lah
gambar2 photoghraper yg pegangg.. memang meroyan le tunggu ha ha.
Dah dapat CD tengok gambar berjuta2... perrghhh
nak pilih pun meroyan sekali lagii haha.
hasilnya ni baru sempat nak update.





Gambar2 dengan tuan rumah, kami sekeluarga.. biru gituuuuuuuuuu..


Gambar kami sekeluarga... Dania patut pakai Dress hitam putih.. 
tapi sampai sudah tak mo pakaii.. tak pasal2 lari kaler dahh ha ha

Orang ada flower girl, Flower girl mogok last2 ada Coat Boy je he he


Bride  & Bridegroom


2nd Day, Majlis bertandang kat rumah pengantin lelaki..
Baru la Dania nak pakai dress hitam putih tu huhu..
dah tak matching plak ngan Abang nyer pakai jeans je ..huhu




Anyway, kepada adik iparku, Ijah & Suaminya, Man,
Selamat menempuhi alam rumahtangga..
dan semoga mahligai yang di bina di limpahi rahmat
dan kebahagiaan sehingga ke akhir hayat.. aminnnnnnnnn

7 sweet comments:

Axieda'great said...

cantik bride n bridegroom
bakal anak mesti tomei

☆ lieya latif ☆ said...

cantiks sgt izan...pengantinnye, bajunye, pelaminnye...cantik laaaa....kalo la dpt ulang buat lagi majlis kawin mmg sonok tau sbb skrang ni sume cantik2 design2 nye.......

takpun buat cam ko kak...photoshot pakai baju pengantin....cantik jek....hihihihih (mak berangan okey!)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Axieda : Thanks *on behalf*. Tu laa.. mesti comell.. aminnnnn

*∽ IZAN ∽* said...
This comment has been removed by the author.
*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Seb baik kita dah settle.. kalau baru nak wat mau pening gakkk nak pilih ! banyak sangat pilihan yg mencengkam kalbu he he

Aleyn said...

Cutenyer kedua mempelai...adik Syam ada lagi ker yg blom kawin?...ker ni yg penutup..?

Ps : Cam biasa, aku dah klik ko nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

*∽ IZAN ∽* said...

Re ALeyn:
Ada lagi 2 orang hero...huhu

begheh!