Assalamualaikum...
Weekend lepas duk umah dari pagi bawak ke petang, bawak ke malam
asyik mendung + hujan je.
Kat umah pun mandommm je rasa ha ha.
Sabtu malam Ahad tu Abang ajak keluar ambik angin. Aku plak ada barang tertinggal..
singgah ofis jap amek barang.. last-last pusing-pusing kat Cyberjaya.
Singgah Street Mall dan lepak kat Hassan Cafe he he.

Cuaca malam sejuk lepas hujan.
Tengok Dania tengok aku bertudung angin apa sibuk nak bertudung jugakk hehe.
Tapi semua nak serba PINK..!!


Ahaa.. pose pertama sambil tunggu order sampai.
Aku buat PERTAMA KALI nya berjaya pakai tudung lilit tuh!! HA HA HA!
*Tepuk bahu sendiri*.
Aduhaiii.. punya la lambat nak dapat seruu..
dah beli berhelai pun sempat buat pekasamm.. rupanya
faktor kejayaan terletak pada anak tudung! aha!


Anak dara ku ~ Pink Peace...!!


Aku & Abang order Li Chi Kang. Sejuk RM 4.50, Panas RM3.50


Danish order 'Nasi lemak' dengan nada perlahann..
Aikkk.. jejauh pergi pun nak order nasi lemak jugakk..?
Pagi tadi dah breakfast nasi lemak dahh.. isk isk isk.
Last-last kitaorg orderkan Maggi Goreng, RM4.50


Aku order Nan Cheese RM3.90


Dania macam biasa.. semua nak pink..!!!
Strawberry milk juice RM 4.50

Adik ipar aku order Bee Hoon Tomyam, RM 6.00.


Main jeling-jeling... Danish order Maggi goreng 2 pinggan nko!!!
Badan tak padan kecik anak bujang aku nehhhh


Total RM36..!!
Mak aiiiii bleh tahan mahal gak makan kedai mamak nih.. isk isk iskk 


Balik ronda-ronda ambik angin kat Putrajayaa.. terus balik umah. 

10 sweet comments:

eelobor said...

lawanya si kecik tuh bertudung sis...

azura samsuddin said...

chumel sungguh Dania bertudung, izan pun cantik gak pki shawl w/pun dr pnadgn sisi, pepun tahniah dah berjaya pki shawl, zura lum lg start ha3

klik HB izan jugak..

bonda dadif aka akish said...

alalal..comel dania pakai tudung tuh...

=)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...pandai anak ko pakai tudung ha izan...nak plak die...comel lak tu...kemain lagi hah.....

aku tgk okey jek ko pakai tudung subang tu...erm lepas ni leh bergaya sakan ar ko heheeheh....aku gak tak cube...beli satu jek ari tu konon tgk org lain pakai...last2 aku pakai selimpang bodo2 jek timenak kuar mlm2 mls nak pakai tudung tu heeheheheh

sonok tgk anak2 ko mkn...pandai mkn ko!~

ambrynaa said...

Alala.. Comelnya dania:)
Bestkan pakai shawl?

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :
Ehehehehe.. tu laa sejuk ati tengok. tapi ikut angin nak pakai huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura :
Ahahaha.. masih belum berjaya sepenuhnya tuhh.. tu yg amek dari tepi je ha ha. tu laaa.. lambatt dapat seruu huhu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Sweetnya daia bertudung.. Pandai lak tu serba pink. Sampai air pun nak pink gak...

Makan kat mamak mmg mahal. Kadang2 kena hati2 sbb derang suka mengelat kira bil. Agak2 kalau harga x munasabah, suh derang kira semula.

Azueriena Norash said...

alala2 tomeynyer...si kecitt tu pakai tudung....hassan cafe nie mmg mahal skett...try kat seri penang tu...mahal tp sedap....

jommm singgah vlog akakkk...kiter makan meatballs kat ikea nakkk....

tiefazatie said...

bestnye mkn!hihi
cumil la adik dania sis!