Assalamualaikum..
Selamat berhujung minggu semuaa..!
Hari ni seawal pagi lagi kitaorang dah bersiap-siap nak keluar..! ha ha.
Sebelum ni ada tengok iklan breakfast kat Mc Donald tu. Memang terpengaruh sungguh
ngan iklan tu.. memang ada la ajak Abang try sekali breakfast kat Mc D ha ha!
Tup tup lepas tu tengok ada pulak foward-foward kupon
REE 2 Big Breakfast dari Mc D..!
Last week tengok Aleyn update gi breakfast kat Mc D guna kupon tu. Beratur 45 min beb!
Mak aiii.. Memang bagus betul marketing stratergy Mc D...memang menjadikk!


Anyway hari ni turn kitaorng pulak. Kitaorg pergi Mc D 24 hours kat Puchong Gateway.
Tak jauh gak dari rumah. Cam biasa, sampai-sampai tengok parking penuh, queue Drive thru pun panjangg..
pantang FREE semua kerumun!! haha


Anyway untuk pakai voucher ni kena ada belikan RM5 min. Free breakfast ni tanpa minuman so
kebanyakan pelanggan akan purchase air, 2 cofee or 2 milo or 1 big milo.
So ni kitaorg punya order.. huhu


Ni yg FREE, 2 set.

Nasib baik keadaan terkawal dan beratur pun dalam 15 min je. Time kitaorang
sampai tu dalam kul 8:30 pagi. Tapi sampai kitaorang habis makan masih ramai pelanggan lain datang,
beratur sampai keluar pintu! haha


Danish mula-mula tengok breakfast tuh.. komennye
"Eeeeeee..... apa ni..? tak nak lah! Tak sedap..!!"
Ha ha.. dasar tekak ORANG MELAYU..!! hehehehe
Seb baik bila pekena scramble egg + sos tu habis gak dia nak makan.
Dania layan hash brown je.

Okeh tukang karut pun nak interframe hehe.
Masa queue tu ada gak budak2 DELL take away 3 set Mc D
Big Breakfst bawak balik ofis.
Sempat sembang2 ngan diaorang. Ada can wat esok lusa kat ofis nih.. hehe

Kepada yang lain, masih berkesempatan nak redeem kupon ni.
Just print je kupon kat bawah nih & buat min order RM5 so akan dapat
2 Big Breakfast FREE..!!!
Sah sehingga 31 Mar 2011 okeh!

9 sweet comments:

Fadzillah Kamarudin said...

bila la nak merasa...
plan asek bertangguh ja...
seddddihhh...

Mama Zharfan said...

ala, tak sempat ler, me balik msia 14 april :p

ZanaNordin said...

fuh...pagi tadi kengkonon nak take away ler...tp sampai pukul 10.30...hu hu hu..lepas beratur 30 minit...sekali itu package utk breakfast sudah habis masa daaaaaa

melepas....dah alang2 beratur..
tapau nugget jer

eelobor said...

sudah...sabtu lepas dah ambik yang free nie

MOHAMAD EFFAZUAN said...

dah try gak ri tu... not bad gak.. weekdays x ramai sgt org..

Adyshariz said...

owwhh..sangat jeles..mcd sini jauh..kene tunggu hari minggu la

Aleyn said...

Wooo...dah jengah rupernyer....

Aku rasa telurnyer dia cam tasteless....aku letak garam baru terangkat...eeke..

Abang semenjak 2 menjak kena jaga kesihatan ni...semalam usha aku...promosi McD tu ada lagi tak?....eceh..ada can gak pekena lagi pagi ni....tunggu dia balik jogging...pastu kitorang serbu lagi McD..insyaAllah...arap2 janganlah lama lagi beratur...(Eh breakfast McD ni sihat ker?..ekeke)

ambrynaa said...

Aku suka la McD kat Puchong Gateway tu.. Kalau ptg, perrgghhh berangin... McD kat Rawang ni x best sgt.. Crowded..free sampai 31 ek? Esok pegi lah.. Hehehe

mamaqari said...

nk try jgk la..klu weekend bule pki x voucher nih?