Assalamualaikum..
Salam hari Isnin.. korang busy ke ari nih..?
Saje nak share BE yang senang menari-nari sekarang.
Both daripada Digi. Terima kasih En. Nuffnang & En Digi..!

Sebenarnya lama gak tak dapat BE nih..
Sampai aku pun tak sedar bila ntah BE ni start balik sebab
satu masa aku pun jadi tak berapa kisah pasal tabung Nuff ni ada ke tak.
Yang penting kita enjoy berblogging & develop kita punya friendship
dengan blogger lain kan..!


Anyway thanks pada kengkawan sekelian yang sudi jengah blog yang tak seberapa nihh..
korang memang besttt..!

Kepada pemenang2 Izan@SweetOmoide 7th Anniversarry lucky draw 
yang mungkin masih cari tarikh tontonan yang sesuai, 
sila jangan malu-malu contact aku kat
untuk redeem hadiah masing-masing okeh..!

Pemenang Hadiah Utama x 2
Cik Z@i !!
Myra Queen

Pemenang Hadiah Saguhati x 2
eda_ej
Nad@Mama Zakwan

11 sweet comments:

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada smua pemenang...

Gieyana said...

tahniah Izan..murah rezwki ko dpt BE..ku da satu jer..kekekek

Mama Zharfan said...

me jeles sgn cik epal--UV dia daily 11k, so monthly income dpt RM2k dari nuff--tak daya kan kita mommy bloggers nak jd mcm bloggers single mingle yg muda belia tu..

eelobor said...

hahaha, saya dah lama tak ambik port pasal BE nih. menyampah ! huhuhuhu

auctionbank said...

tahniah...best tul klu nuffnang nie boleh kasi BE pada semua blogger...kekekeke...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Gie: Thanks dear. Tu pun lama dah tak muncull hehe

*∽ IZAN ∽* said...

RE Mama Zharfan : Ganaz tuhhh.. follower 12K mmg patut UV selamba2 je leh cecah 11K sehari huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor:
Merajuk nampakk.. ha ha.
Memang pun dah tak amek port sgt pasal nuff.. ada syukur, tak de pun layan kan je lah huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re FAdzilah:
tu lahh.. pememang2 I pemalu2 org nyer hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Auction bank :
Memang nuff leh bagi .. cuma kadang2 cam tak nak bagi je huhu

☆ lieya latif ☆ said...

murah rezeki ko...moga2 bertambah lagi iklan yg menari2 kat blog ko heheheheh.....

aku jenis jarang cek nuffnang ko....bukannye ape, lupe nak cek laman web nuffnang he he he tapi bak kate ko, yg penting ikatan persahabatan n enjoy dunia blog nieh...