Keputusan Pemenang

by MAMA TISYA


Dengan penuh terharu & syukur mengumumkann... jeng jeng jenggg
Raya tahun ni aku pakai wallet baruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Tajaan penuh Mama Tisya heheheheheh
sebenarnya seronok-seronok je masuk contest ni since ada plak gambar kena dgn tema contest, first time pulak tu masuk online contest.. tak sangka pun bleh menangg!! Anyway alhamdulillah & seronokkk sangat sangatttt!!

Jadi untuk menebus hadiah aku disyaratkan untuk buat entry 'kemenangan' ni..
Hadiahnyerrrr...2nd Prize- sweet wallet from Anna Sui!!! suker suker sukerrr sangattt! Thank you so much Mama Tisya, moga bertambah murah rezeki!! hehehhe

Copy paste dari entry Mama Tisya :


sure rmi tk sbr2 nk tau kn...siapakah pemenang
Romantic & Loving Couple Contest
so tanpa berlengah lg jom kita tgk saper yg kena
*
*
*
1st Prize

Nama anda & pasangan
Gie & Munir
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
19th December 2004..tahun nie genap ar 5 year kita kawin taw!hiks..malu I....
Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Romantik tak picture nih yer??..for me YES its is!!...berpeluh2 bagainya mengatasi segalanya masa nak amik picture nie.....siap ada penonton cilik & orang sekeling yg melihat kitaorang ber'action' smbil tersenyum-senyum....ku rasakan dlm fikiran diaorang! owhhh loving & romantiknya couple nih!hiks...........So, I and hubby agree utk UP picca nie....Owhh yer...picca nie mmg freshly keluar dari Oven...semalam jer ambil!! bertarikh 3th August 2009...Lokasinya, Batu Feringgi, Pulau Pinang....Sambil mendengar & melihat deruan ombak yg sangat mengasyikkan, AND the most beautiful is the SUNSET...amat mengasyikkan!! DAN teringat masa mula2 kitaorang fallin in LOVE....berkenalan in Year 1997...sebagai Sahabat.....DENGAN perkataan I LOVE YOU yang keluar dr mulut hubby melalui corong telefon membuatkan aku terpaku! rasanya, kalau public phone tue bleh berkata2..mesti dier pon kata...WOW! hiks.........
*
*
*
2nd Prize

Nama anda & pasangan
Roshadlisham Ramli & Norizan Mohamed Darom
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
28hb Februari 2004...5thn (04'-09')
Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Ini bukan gambar kahwin tetapi gambar anniversarry! Gambar ini diambil pada 5th Mar 2009(Khamis) - 3 hari sekembalinya kami dari percutian ke Melaka, bandaraya bersejarah. Bertempat di Botanical Garden, Putrajaya bersempena anniversary kami yang ke-5!Aku suka sangat-sangat gambar ni sebab jarang-jarang berpeluang beraksi sebegini even during our wedding 5 years ago..! Almaklum masa tu masih malu-malu kucinggg.. auuuuuuww! he he. Sementelah outdoor photoshoot ni berkonsepkan candid-fun & romantic. Bukan 'pose & shoot' basis yaaa.. candidd.. ya candid dan semuanya diambil secara bersahaja.. Anyway, aku turut berbangga dan terharu kerana walaupun setelah 5 TAHUN berlalu dan kami pun telah dikurniakan sepasang cahaya mata, Abang masih steady & 'gagah' mendukung aku.. it was such a super wonderfull feelinggg that I just can't explain.. terlintas.. eh dah 5 tahun ke kita kahwin? rasa macam baru semalam Abang melafazkan ijabkabul 'Aku terima nikah...' dan mengucup dahi membatalkan air sembahyang di hadapan kadi!
*
*
*
3rd Prize
HERDA* Nama anda & pasangan

~~~~ MIZI & HERDA ~~~~*

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni

~~~~ 20hb November 2004...5 Tahun....~~~~

* Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Ok..hehe..sebenarnye kami ni x prnh le nk tgkap gambor romantik2 peluk cenggini..ni pun sbb outdoor shoot dgn ank2 yg ms tu still kecik..sbnrnye kelakor gak le kisah ms ambik pic ni..thanks to Moon & Hubby (cyberphotog.fotopages.com) yang shoot kiotaorg..pic ni shoot kat Taman Putrajaya..thn 2007 ke awal 2008..dh lupa dah..hehe..mmg pic ni jadi memory..bygkn kami dari Pulau Pinang turun untk ambik shoot ni..kbetulan aku nk balik umah parents aku kat KL..time ni lak panas..dgn anak stil kecik..Aiman tgh lasak ms tu umo 2 thn..Airel lak baru 5/6 bulan ms ni..then Moon lak tgh pregnant usung camera..ms Moon nak ambik shoot me & hubby..Moon suh romantik2..hehe..kelam kabut lak ms tu sbb ank2 tgh dok kepanasan..nasib hubby moon jd b.bsitter jap..jd snap pun mmg candid aje..lps tu hubby lak jenis tak reti nak pose..kita pun segan kan..ye le tgh2 taman nak pose guling2 payah lak mngalahkn pengantin..kbetulan ade pengantin buat shoot outdoor kat situ gak..apa lagi automatik trus ku dakap hubby..hahaha..terkejut dia..dia lak trus pandang cm tu..Moon trus shoot..mmg pic ni candid sbnrnye..bile moon tgk moon kata shoot ni best..& mmg ni favret pic kitaorg..tak sangka lak menjadi..cuma bahu je terjongket..nmpk senyum sikit aje..lps tu moon suh buat balik..terus tak jadi posing cmni..huhu..tapi pic ni stil the best..smpi skrg moon pun ckp pic ni best..thanks to moon sbb make it so easy..pic ni aku frame kan & gantung kat dpn meja pc aku..hari2 aku tatap..

Untuk detail lagi boleh layari :

ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST by MAMA TISYA

Di kesempatan ini aku juga ingin mengucapkan tahniah kepada GIE & HERDA.. dan juga semua contestant lain yang memang gambar-gambar super meletup romantik tahap dewa juga..

To GIE : memang susahhh nak buat shoot masa sunset tuu.. timingg kena baekkkk punyerr

To HERDA : Izan pun suker tengok gambar Herda tu.. memang tak jemu tengok lah!

Once again.. Thank you so much to Mama Tisya kerana menganjurkan contest yg penuh warna warni nihhh!!! Cayalahhh!!!

p/s:

Abang tanya : Aikk hadiah untuk wife je kerr..? hadiah untuk hubby tak ada..??!

Aku Jawab : Perganjur bagi wallet, hubby kena bagi hand bag pulak adalah! heheheheheh!!

Anywayyy Abang pun tumpangg seronokkk!! huhuhuh

10 sweet comments:

mama tisya said...

congrats ye..sila email details utk penghantaran adiah as soon as possible..lmbt2 bg adiah kt org lain...hehehehe

Gieyana said...

Wei..thank you yer....Aperpon TAHNIAH utk awak gak..

uits..sama ar ngan kita...5th year anniversary utk thn nie...hmmm..plan nk wat shooting cam awak gak...tp bln 12 nnt ar..hiks! harap2 menjadi la..hehehe

Betui tue...susah woo nk amik shoot time senja gitu..timing kena baekkkkk punya!

Congrate sekali lg yer...

^^sama cam hubby sy gak..tnya hadiah utk wife jer ker..hiks!!tp sy ckp..hubby tumpang hepi dah ar..nnt wife kasi hadiah baekkk punya!

^^Sy link awak yer..:)

Ouled Kenitra said...

perghhhh dapat hadiah mmg best. tahun ni pun saya dah tiga kali menang online contest dari sinar.fm


Entryku kali ini

Lama tak apdet fp bersawang
Entry baru kita hasilkan
Bukan mat bunga bukan mat jiwang
Walau berada di laman bungaan


ouled kenitra
kenitra1975.fotopages.com

CatlinaFly said...

tahniah!!sy terlepas nak join contest ni sbb g out station...

btw salam kenal ye..jemput2lah ke blog sy...

IZAN said...

To GieYana..!
Thank you thank you.. Congrate to you tooo!!! Memang gambar tahap ala-ala cover novel la gituuuu....

Izan pun 1st photoshoot tak jadikk sebab hujann.. dah tempah fresh flower simpan dlm peti jee.. the next week baru dapat buat photo shoot tu huhuh!

Tu lah bila buat outdoor mmg mencabar sbb kena berdepan risiko cuaca.. especially bulan 12 kaluu.. kena check betul2.. musim hujan tuu huhuhu

Anyway GieYana.. salam ukhwahhh! Best jugak masuk contest ni, dapat hadiah & dapat kawannn lagikk!! hehehhe
p/s: I added your link too!

IZAN said...

To Ouled Kinetra,
Salam bro!! Waaa..lama tak dengar berita sejak saya pindah rumah! heheheeh
Anyway welkam to my bloggg.. rajin2 la singgah.. I add you link yaaa

3 kali memang contestt dahhh! best jugak masuk online contest nih yekk.. leh try lagi pas nihh..huhuh

ambrynaa said...

Ate, yg buat contestnya pompuan. bagi hadiah tuk org pompuan jer laaa...kekekke

IZAN said...

Re CatLina..
okehh dah jengahh & link add

Re Zalie..
deshouu.. lagi nak pau Sham hand bag ada laa.. hehehehehehheheeh
best bestttt!!

Aleyn said...

Wah....Congrat Zan....Memang aku dah agak sebab gambar tuh memang special.....

IZAN said...

Re Aleyn..
He he ... ma kasehhhhh.. auuwww!!!