'warna-warni' kehidupan ....
Ada masanya aku suka kalau kami pakai sedondon.. ada masanya aku tak kisahh.. kalau rajin aku yang pilihkan semua baju utk dipakai Abang dan anak-anak.. kalau tak berapa rajin Abang & anak-anak boleh pilih sendiri baju apa nak pakaii..

Satu hari kitaorang nak keluar malam cari goodies untuk bufday Danish...
Abang pilih baju color hijau.. aku pulak pilih kaler biru tapi matching brand dgn Abang sementara bibik siapkan Danish & Dania.
Sekali tu turun bawah aku tengok.. Danish pakai baju kaler merah & Dania pulak kaler kuning. Ehhh 'warna-warni' plak kitaorang hari ni.. lengkap pulak semua kaler -biru merah kuning hijau ! tak disengajakan pun.. terus snap 1 shoot.. jadi simbolik pulak huhu

Setiap satunya punya identiti, citarasa, personaliti & warna tersendiri dan itulah yang menjadikan kehidupan ini lebih berwarna warni dan berseri asalkan saling memahami...

2 sweet comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hihihihi sweet!! lieya pun same izan kalo mood sedondon tu sampai, mmg sedondon laa kami outing...kalo tak, warne warni laa jadinye, tapi yg pasti mia n mija tetap pakai baju yg same....heheheheheeh....

IZAN said...

Re Lieya :
he he .. mesti mia & mija tu sekali pandang macam twin jekk bila pakai baju samerr.. cumer 'saiz' je lain ..ekekekek