First and foremost advance Happy 3rd Anniversarry to Mama Tiesya & hubby pada 18.08.09!!
Pagi-pagi lagi aku dah memblogging sempena anniversarry Mama Tiesya nih & closing entry submission..
entry date 08.08.09 08:08 AM!

At the same time ni memang betul-betul kali pertama aku masuk contest.. Romantic & Loving couple contest yang dianjurkan oleh Mama Tisha sempena ulangtahun perkahwinan ke-3 beliau pada 18.08.09 - ..memang kategori cantek tarikh kawen tuh bak kata orang Cina, no 8 manyak onggg! pandai Mama Tiesya & hubby pilih! huhuhu. Detail sila click link dibawah ni yaa...
http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Memang teruja ada.. segan pun ada tapi rasa seronokkk plak nak join the contest! Since this year memang tahun yang sangat-sangat diselubungi oleh bunga-bunga chentaaa.. maka aku ambik peluang keemasan ini utk masuk contest nih.. wish me luck yekk! layannnnnnnnn......hehehehe
The reason of my life...


Nama anda & pasangan : Roshadlisham Ramli & Norizan Mohamed Darom
Tarikh Perkahwinan : 28hb Februari 2004
Tahun Anniversarry : 5 Tahun (04'-09')

Sinopsis : Ini bukan gambar kahwin tetapi gambar anniversarry! Gambar ini diambil pada 5th Mar 2009(Khamis) - 3 hari sekembalinya kami dari percutian ke Melaka, bandaraya bersejarah. Bertempat di Botanical Garden, Putrajaya bersempena anniversary kami yang ke-5!

Aku suka sangat-sangat gambar ni sebab jarang-jarang berpeluang beraksi sebegini even during our wedding 5 years ago..! Almaklum masa tu masih malu-malu kucinggg.. auuuuuuww! he he. Sementelah outdoor photoshoot ni berkonsepkan candid-fun & romantic. Bukan 'pose & shoot' basis yaaa.. candidd.. ya candid dan semuanya diambil secara bersahaja.. Anyway, aku turut berbangga dan terharu kerana walaupun setelah 5 TAHUN berlalu dan kami pun telah dikurniakan sepasang cahaya mata, Abang masih steady & 'gagah' mendukung aku.. it was such a super wonderfull feelinggg that I just can't explain.. terlintas.. eh dah 5 tahun ke kita kahwin? rasa macam baru semalam Abang melafazkan ijabkabul 'Aku terima nikah...' dan mengucup dahi membatalkan air sembahyang di hadapan kadi!

Apa pun, 5 tahun ini aku amat berterima kasih kepada soulmate-Abang kerana sentiasa disisi tatkala suka dan duka melayari kehidupan ini. Setiap detik yang berlalu mengeratkan lagi ikatan kasih sayang antara kami. Hidup aku sesungguhnya lebih bermakna dengan kehadiran Abang dan kehadiran 2 cahayamata comel, Danish & Dania melengkapkan dan menyerikan lagi kehidupan kami.. doaku semoga mahligai yang dibina atas dasar cinta ini akan terus mekar berkekalan dan berbahagia hingga ke akhir hayat.. di dunia dan di akhirattt.. aminnnn

http://sweetomoide.blogspot.com/2009/05/anniversarry.html

3 sweet comments:

mama tisya said...

ok dh view..good luck

wah amik gmbr sempena anniversary..best tul..mula2 td ingt gmbr kawin gk..nasibaik explain...

ambrynaa said...

romantiknye....
selalu didukung ker izan? hehehe

IZAN said...

Re Mama Tisyaa..
Ohh.. kira cukup syarat la yekk.. ma kasehh huhuh

To Ambrynaa..
kecek doh.. 'jarang-jarangg'.. ekekekke