Aqil- 1 year back. Pic from http://rusrie.blogspot.com/

Just got news!!!
One of my closest friends - Rusma, her adorable son Zafran Aqil,+ve H1N1!!!
He's only about 1 year old lil boy....
Whoaaaa.. risauunyer aku dengar.... dah la Rusma tengah pregnant nih. Awal minggu ni sorang ofis mate aku pun +ve Influenza A & still in home quarantine now.

Anyway untuk Rusma, Aqil & my office mate, semoga cepat-cepat dan cepattttt sembuhhh.. harap-harap any type Influenza yang kena tu tak melarat terukkk..! Get well soon & take care!!
Aminnnnnnnnnnnnnnnn......................

p/s: Aku pun dah few weeks tak bawak Danish & Dania keluar ke tempat awam... keluar pun mesti aku pakai maskk.. risau betul dengan wabak nih. Mintak-mintak cepat-cepat lah wabak ni nyahhh dari dunia nih..! Syoohhhhhhhhhh!!!
Orang lain yang makan BAB-SATU, orang lain pulak yang dapat susahh..iskk iskk iskkk

3 sweet comments:

Cosmedecorte said...

Scary la wabak ni kalu kena kat Msia. Kami pun dah beli stock mask utk blk Mesia ni. Kat Jepun still terkawal lg. Jepun ckp, H1N1 ni kalu kena kat budak bahaya sbb bleh effect otak katanye. Org ngandung pun kena jaga2 gak sbb senang berjangkit...

~sall said...

jom jerit... merdeka merdeka merdeka

ummu Masyitah said...

salam perkenalan dan salam Ramadhan
ya Allah,moga2 adik Aqil sihat dan sembuh segera Ya Allah.