Assalamualaikumm...


Kepada penggemar Chatime.. jom terjah..!! 

credit : Freebies

Chatime Matcha Thirstdays Promotion

Thirstea members get to enjoy second drink at 50% off
with any purchase from Chatime Matcha series
on every Thursday in the month of June
Chatime Matcha Series range are
Uji Matcha Milk Tea, Matcha Tea Latte and Matcha Red Bean Smoothie
Terms and Conditions 
  • Applicable for Thirstea Members ONLY
  • Thirstea Card MUST be presented to be entitled for this offer
  • Valid on EVERY THURSDAY of June (6th, 13th, 20th and 27th)
  • Not applicable for delivery services
  • Excluding Chatime Queensbay Mall & Gurney Plaza

Aku pun memang tengah kemaruk 
minum bubble/pearl tea ni.
Pantang nampak mesti nak terjahh walaupun ada 
dengar desus desan kata pearl tea ni jelly pearl tu 
tak elok untuk kesihatan kannn uhuhuhu.

P/S: Kalau kat Cyberjaya ni ada satu branch Chatime di Shaftsbury Square.
Malam tadi pun baru sambar Chatime Pearl Tea kat Tesco Extra Puchong hohoho

5 sweet comments:

lieyalatif said...

Wow menarik!! Sbb peberet aku ni...tp kan beb lepas kuar kat news tv3 tuu terus cuak nak mkn huhu...aku boleh minum tp x sekerap dulu laa kot....

Mcm2 hal kan...baru je nak jd penggila black pearl kuar dah mcm2 citer huhu...tp ni mmg disahkan oleh kkm...mak kan keje kkm, jenuh mak pi cek tauuu...

:: Mrs.Eady :: said...

jom!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya... hahaha..!! lupa plak mak kerja kat KKM.. lain kali aku tanya nko je lah pasal2 makanan yg diragui dari kesihatan ni. susah2 je I google tauuu.

last artikel baca pearl ni ada kandungan maliec acid.. tapi katanya tokey chatime & shokudo dah hantar pearl buat lab test tak de kandungan maleic acid ni.. so makcik atas pagar la ni.. tak tau nak caya mana satuu.. tapi telan jugak uhuuhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

re Mrs Eady : Set jomm!!!!

:: Cik Viva :: said...

pasal isu pearl tu..emm saya rasa kalau kita makan sesekali takpe kot..huhu