Assalamualaikum...

Sabtu lepas baru sahaja menghadiri Majlis Malam ALEPS
bersempena dengan sambutan Jubli Perak penubuhan ALEPS ke 25.

Yang paling teruja, pengasas Dasar Pandang Ke Timur
turut hadir iaitu tokoh negarawan yang sentiasa saya hormati,
TUN MAHATHIR MOHAMED.

Sneak Peek sikit gambar dengan Ayahanda Tun yg dikasihi.


Majlis bermula jam 8 malam, 15th June  di PWTC.
Dengan gigihnya naik ERL & LRT pergi PWTC.
Balik baru kekanda saya datang jemput..
nak drive masuk KL memang tak berani...kekanda pulak
tak berapa sihat sebab diarhea huhuhu.


Sejambak mawar di meja VVIP


Aturcara majlis


Nama dapat kat Meja 12 tapi ada senior mintak tukar..
so masuk la meja No. 10.. sempai *senior* je ramai huhu


 Nasib baik ada geng ladies jugak hihihi


Menu Malam ni ~  Masakan China


Antara yg rajin di snap huhu





Seterusnya ucapan oleh yg di alu2kan.. Tun Mahathir.
Sentiasa ada intipati yg bernas dalam ucapan beliauu

Antara yg disampaikan

" Pisang Emas dibawa belayar,
masak sebiji di atas peti,
hutang emas boleh dibayar,
hutang budi dibawa mati....."

Renung-renungkan dan selamat beramalll.......


Acara tandatangan momento sempena sambutan 25 tahun ALEPS


Seterusnya bergambar dengan penerima2 kerusi roda
custom made yg di hasilkan oleh ADF (ALEPS Dream Factory).
Istimewanya kerusi2 roda ini di buat mengikut ukuran penerima.
Kalau ada diantara saudara mara atau kenalan kalian
yg memerlukan boleh hubungi saya ya.


Seterusnya persembahan 'gazal Jepun' oleh senior Hafiz


 Di ikuti dengan persembahan kebudayaan Jepun


Selesai Majlis, acara yg di nanti2kan .. upacara bergambar bersama Ayahanda Tun!


"Ganbare ALEPS!"
Dapat jugak bersalam dan bergambar bersama Tun Mahathir like like like!


Bergambar bersama2 VVIP & Exco ALEPS


  Bergambar bersama Tun Mahathir & Isteri, Tun Siti Hasmah.
Sweet je diaorang ni kannnn, suker sangattt!!!!


Jumpa member2 satu batch


dan bergambar bersama sempai2 ladiess...


 Majlis usai jam 10:30 malamm...
Moga Tun terus diberikan kesihatan dan dipanjangkan usiaaa.
Tahniah & terima kasih kepada semua AJK yg menjayakan majlis hari ini

11 sweet comments:

lieyalatif said...

huh best2...idola sepanjang zaman aku ni wey...hidup tun!! hahahaahaha....

aku tertarik gazal jepun tu...ape la bunyinye kan...tapi yg pasti meesti sesuatu yg sedap didengar kan ...

beb mkn mmg sedap2 wooo..drooling bijik mate i hokey!!

Zura@Iwan said...

wahh..
dpt bgmbr ngan tun..bestnya....

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya : Sama la kiter... Tun Mahathir tokoh & negarawan yg ku sanjungi dulu kini selamanyaa..

nervous beb nak ajak Tun bergambarrr. Seb baik la ada jugak rezeki bergambar ngan Tun kali ni. tak tau ada can tak lagi dinner ngan Tun lepas ni uhuhuh

makan mmg sedap2.. ada tukang serve plakk.. udang tu ratah siap ada air basuh tangan weyyy hihihihi

*∽ IZAN ∽* said...

re Zura : Alhamdulillah.. dalam nervous ada jugak peluang huhu

Nad MamaZN said...

Waaa! Saya pun sama teruja tgk akak amik gmbr ngan tun :)

Pasal magnetic board tu mmg ada jual
Tgk kita nak saiz mana
Kecik, besar, laaagi besar pun ada :)
Sayang nye tak susun fm akak tu
Kalau sya tu, huiisy mesti teruja nak menyusun hehe..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Nad : Tu laa.. peluang yg datang bukan selalu.. last gala Dinner ngan Tun pun tak bawak camera tak daat bergambarr huhuh

Umah k.izan dah sempit sesempitt nyaa.. tak de tempat nak letakk. lani letak sket kat ofis. yg lelain simpan sampai reno rumah kott.. kot2 ada space nak buh hihihihihi

careno said...

wahh... untung laa... dpt berjumpa face to face dgn tun... idola smua...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Careno : kann.. Idola ku dulu kini dan selamanya juaaaaa ;)

Cho Zila said...

akakpun paling suka Tun Mahathirni.. antara insan yang akak plg nak jumpa.. bestnyer.. siap bergambar lagitu.. jeles akak tau..
Nampak sangat meriah dan hebatnyer majlis malamtu..

wahida said...

jelesnyaaaa dpt bergambar dgn Tun M...itu idola aku tu...huhu...

MrS. F!zA said...

selim kamu kak! i like!