Assalamualaikum...

Naik kerja kali ni tengok cafe dah bertukar ke caterer baruu..
Hmm... the first 2-3 days tu nampak macam kelam kabut je..
queue pun panjang gilerr..! masih tak mampu nak organize staff yg datang utk lunchh 
lagi kot sampai nak tengok lauk nasi campur pun payah dek queue yg panjang..
penyudahnya kaki melangkah ke San Francisco kat sebelah Cafe..
gara2 give up dan queue panjang.


Asal2 nak try Nelo Spagethi. (Spagethi darah sotong kaler hitam hua hua huaa) .. 
rupanya promo dah habiss...
so try apa yg ada je.. not bad jugakk.

Adakah selepas ni mood makan di luar akan mekar semula..?
jeng jeng jenggggggg!!

3 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Ofkos la kot hehehee - jawab soalan bwh tu :)

lieyalatif said...

eh izan...spegeti yg kaler itam tu yeak? kawan aku ade makan...gile scary kooo..sengih abis gigi mulut semua itam hahaahahah nanti kalo dpt makan amik pic byk2 key...aku nak tgk...

alah koo kat cyberjaya tu tempat makan best2...pilih sajork n sediakan sajork ongkosnyer ekekeekek

MrS. F!zA said...

terliur2 sy tgk offe tu kak weh.. cpt jgk akk amik ais kan.hehe