Assalamualaikum..

Aaha.. ramai yg bercuti hari ni sempena Deepavali..
aku pun saje nak wat entry ringkas..

Baru-baru ni TERbeli V-Soy Multi-Grain kat 
convinie store kat Ofis. Sekali rasa terus asyik nak minumm jekk..
lebih2 lagi kalo buh dalam peti.. sejuk2 tu minumm..
glukkk glukk glukkkkkkkkkk..sedapppnyerrrrrrrrrrrrrr!!!

kat Ofis aku dia jual RM4.50 sekotakk..
ari tu aku jumpa kat Mydin RM3.80 jekk..
kat kedai runcit biasa RM4.20. 
Barang samaaa... lain tempat lain rega isk isk isk.
Tu la yg Abah aku dok komplen bila duk kat umah aku...
barang sama leh plak harga tak standard katanya.. huhuhu


Ni motto V-Soy Multi Grain ni..

Fall in love with our latest innovation, with the unique blend of V-Soy’s signature rich & smooth taste and delectable multi-grains including purple brown rice, black sesame, barley and malt extract. 
URL : V-Soy

Dia ada bijirin tambahan dalam air soya ni..
rasanya jadi pekat.. lemak... bila di minum sejuk2..
hmmmmmm sedap banget dehh!!
Tak caya try la minum sekali.. mesti terhingat-hingatt! ahahahahaha


7 sweet comments:

razucute said...
This comment has been removed by the author.
(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

sedapker...leh try ni...saya minum vsoy biasa tu tak pernah cuba plak yang ni..

yatie chomeyl said...

yatie x minum soya, tp hubby suka soya, nanti nk suggest suruh dia try minum yg ni pulak lah

eelobor said...

pernah gak beberapa kali beli... sedap jugak rasanya

azura samsuddin said...

x terperasan pulak yg baru ni, biasa minum v-soy yg biasa tu jerk, harus try lah kalo sedap ;)

lieyalatif said...

SEDAP KE IZAN...aku ni pantang org pomot sedap...nanti aku try le...penah nampak, tapi mls nak beli sebb takut tak sedap....

MindHeartBodySoul said...

memang best. saya kerja tesco Hq. Hari Jumaat 3.11.2011 wat samples sales ready-to-drink beverages ngan air berkarbonat. ada 9 pek v-soy multi grain ni. tak penah rasa, so saya target nak beli sumer 9 pek tu. skali datang dah kena sebat 6 pek, tinggal 3 pek utk saya beli. 2 pek @ RM3.... saja target air yang mahal2... beli apa2 pun 2 for RM3. Sedap, tapi kandungan gula tinggi jugak...