Assalamualaikum..

Ahaa.. hari ni seluruh rakyat Malaysia mungkin ternanti2
intipati pembentangan Bajet 2012 terutamanya penjawat awam kan

Aku pun dah nak balik ni.. tetiba dapat satu E-mail dari HR,
pengenalan new Flexi Spending Account 2012 !
Sebelum ni ada Eye care benefit RM200 setahun..
tapi utk tahun 2012 di gantikan dengan FSA dan 
nilainya telah di tambah menjadi RM 600 setahun !
Merangkumi mana-mana claim eye care, health screening 
dan yang lebih penting MATERNITY!!! wahahahahahah
Suker suker sukerrr...!!! Terima kasih En Kompeni !


Of course benefit ni tak termasuk unlimited medical claim, 
dental claim dan hospitalization yang sedia ada.
Syukurr.. rezeki baby lagi nii.. 
Selama aku berkerja satu dekad ni tak pernah dapat claim maternity pun huhu.

Btw, kali ni masih merancang untuk bersalin kat Putrajaya, InsyaAllah.
Alhamdulillah.. pengalaman bersalin Danish & Dania di HP
so far tak ada masalah dan puas hati dengan perkhidmatannya.
Dan yang lebih penting lagi.. nak kasi kod IC 3rd Junior
ni sama gak dengan Abang & kakaknya nanti he he. Boleh gitew..? ;)

7 sweet comments:

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat kenaikan...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Sharinginfoz:
Alhamdulillahh... daripada tak de uhuhuhu

ieda said...

wah2 untung dikkk
tahniahhh gud company lahh
lepas nie tiap2 tahun ngandung x susah dah kann :)

♥ Elin ♥ said...

wah bagus ler begitu...tahniah yer...

eelobor said...

itu namanya rezeki.... Alhamdulillah

MrS. F!zA said...

wowiiieee rezeki tu kak..alhamdulillah utk baby akak..hikhik

ambrynaa said...

Alhamdulillah... Daripada takde:)