Assalamualaikum..
Ahahaa.. .sorry sesangatt.. tak sedar berapa hari 
dah tak berupdate blog nih.
Sedang kebusy'ann..
Sabtu Ahad lepas pergi Penang ambik
Emak & Abah yang jaga adik berpantang.
Malam tadi lak bawak derang gi dinner kat luarr..
Dania plakkk demammmmmmmm...

Anyway nak update skett..
Masa Mak & Abah baru sampai Puchong,
terus ajak lepak pekena Bihun Sup Utara dekat
tepi 'tasik' dekat2 ngan  umah..
order 5 bowl semua licin! ngahahahah

Hari ni baru terhegeh2 dapat tengok blog.



Suka lepak sini petang2 sebab suasananya yang nyamannnn...
lake view la katekan.. ramai orng mancing kat bawah tuhhhh

2 beradik yang paling berselera makann..!
kedai ni pun dah makin upgrade. Dulu air segera yg dah siap 
bancuh je ada.. laksa & bihun sup
la ni dah boleh amek order utk buat air panas/ais.
Menu ala carte pun ada.. caya la..!


Slurrrrrrrrppppppppppppppp  nyum nyum!!!




Masa ni sihat je lagii.. tau tau petang semalam badan dia start panas dahh..
cian anak Mama. 
Esok Deepavali kitaorang balik kampung.. sambung cuti khamis, Jumaat.
Sabtu ada Konvo adik Ipar kat UTHM plakk.. lepas tu terus ke Pahang
ada kenduri kawen...
minggu yang busy busyy dan busyyyyyyy!

Ok korang.. selamat bercuti esok..! take care yekk!!

7 sweet comments:

bonda dadif aka akish said...

wohooo.....meanriks betol tmpt menyantap nih...tepi tasik lagi...

=)

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye kak tmpt makan ni
bihun sup pun cam sedap jek
tgk dania makan berselera sungguh dia!
akak makan bape mangkuk? heheheh...

Cho Zila said...

kat manani izan...akak suka bihun supni... tepi tasik lak... kat puchong dekat lak ngan rumahakak...

eelobor said...

kat area tasik mana nie sis?

♥ Elin ♥ said...

waahh!! mmg bz ler..
tp mcm seronok cuti lama tuh..huh!
elin lusa dh koje..

esok pakai sari pi rumh kawn jer..hahhhaa

happy holidy darl!

azura samsuddin said...

tepi tasik kat mana ni izan, zura kalo makanan berasakan sup ni mmg feveretlah

e.l.i.z.@ said...

terliurrrrrrrrrrrrr nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tgkkkkk