Assalamualaikum....

Alhamdulillah.. hari ini di panjangkan usia mencecah setahun lagi umur.
13 Oct 2011 umur dah meningkat ke...??? 
Korang kira la lilin atas kek tuh he he.

Hari ni amek cuti bergather2 dengan member2.
Cam biasa, yearly gathering dah entah kenapa tarikh bufday 
aku jugak yg derang pilih ngahahahhaa..! I Follow jekkk he he....

Seharian bergather2 ngan derang *gambar akan di upload
kemudian*. Sampai-sampai rumah, park keta je 
aku dah dengar Danish & Dania kecoh jerit2 kat Papa dia..
"Papa papa...! Cepattt.....!!!! Mama dah sampai!!!"
He he he.
Sambil aku sibuk tutup pintu gate Dania dah 
tersembul kat pintu grill sambil cakap
"Tak ada apa-apa.. tak ada apa apa!"
Bila aku sampai kat pintu je 
Dania :"Suprise..!!!!!!"
dan both kids dah sibuk peluk aku dan wish
"Happy bufday Mama !!"
Ohh.. sweeeettt sesangatt...!!!! Thankss dearr..!!


Atas meja *meja study danish selalu jadi mangsa* Abang dah 
standby cake berbentuk hati.. waaaaa suker suker sukerr..!!!!
Coklat tu sorang satu Danish & Dania bagi kat Mama hehe.


Dan berlangsung lah acara di bawah dengan spontann... he he


"Happy bufday to you.. happy bufday to you.. 
Happy bufday to Mama.. Happy bufday to youuuUuUUuU!"


Dan....semua sibuk 'tolong' Mama celebrate he he


Menu sampingan. Satay nyum nyumm..!!


Dann.. jeng jeng jengg.. Dania on behalf of Papa
*sebab Papa dah tukar 'uniform'* kasik present kat Mama. 
GUESS whattt..? jeng jeng jengg.. 

Buka-buka kotakk.. taraaaaaaaaaaaaaa..!!!!


Walla Purse baru...!!!! Sekarang ni Mama tengah pakai purse C&K 
yang di hadiahkan oleh rakan2 ofismate lama masa farewell
 dari Nitto hujung tahun lepas.


Raya hari tu Abang kasik duit raya & Mama dah 
wat beli Handbag Guess.. ni Abang hadiahkan Purse Guess so lengkaplah
set handbag & purse Mama. Alhamdulillahh...!!
Terima kasih banyak banyak banyak Abangg...! 
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........!!!

Terima kasih jugak pada rakan & Family yg wish kat
FB wall @ SMS. Thanks a lot dearr..! Aminn....!!!!

Doaku semoga Allah S.W.T sentiasa memberkati 
usiaku dan semoga sentiasa di berikan hidayah, di limpahkan kebahagiaan, 
rahmat & rezeki dan dipermudahkan segala urusan mengandung & 
melahirkan baby kali ini..
Amin amin Ya Rabbal Alamin.......!

15 sweet comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

happy birthday izan!!.Bestnya dapat dompet yg cantik tuh!

eelobor said...

sebaya rupanya....

Aisy Nasiha said...

happy birthday..seronok anak-anak n suami celebrate mcm tu, kn? tahniah

♥ Elin ♥ said...

hapy birthday kak izan.
semoga dirahmati dan sentiasa di murahkan pintu rezeki akak sekeluarga.

amin/

Liz Rohaizat said...

Happy Birthday kak Izan! seronoknya sambut dengan family

Nad @ MamaZakwan said...

kak izan....
hepi besday...!!!
lagi berseri2 la kak izan ngan purse baru tu, hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Azatie :
Thanks dearr..!!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor:
sebaya..? baru tau isk isk isk

*∽ IZAN ∽* said...

RE Aisy Nasiha:
Alhamdulillahh.. diaorang ingat pun dah syukurr dahhh huhu. tq yekkk

*∽ IZAN ∽* said...

Re Elin:
Ma kasih Elin.. amin aminnnnnnnnnnnn!!!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Liz:
Ahaa.. budak2 memang excited kalo ada kek lagi Dania hantu benda manish uhuhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Nad:
Thanks diaa.. ehehehhe. tu lahh.. lebor sengeh sampai ke pagi nihh.. he he

MrS. F!zA said...

hepi belated besday kak izan..alahai sweetnya anak2 akak ngan papa dia..siap bt serprise lg..sy plk yg terharu..hahaha

dah tu dpt plk purse GUESS..walawehhh

*∽ IZAN ∽* said...

Re Fiza:
Thanks dear. Tu laa.. mamanya pun terharu huhuhuhu.

fiziskandarz said...

happy happy happy belated birthday kak izan! wahhh ada double celebration kah syoknyer syoknyer! :D have a good weekend :D