Assalamualaikum...

Minggu ni Baby dalam perut Mama ni dah pun masuk
28 minggu bererti 7 bulan sudah. Sungguh pantas masa berlalu..
tak sabar rasanya nak menatap wajah baby Mama ni..
Perut dah rasa semakin tegang.. jalan pun dah makin slow..
tak boleh jalan laju2 senak rasanya huhu.
Baby pun dah semakin aktif menendang tak kira masa ;).
Abang & Kakak pun ikut tak sabar menunggu menatap kelahiran
'adik' baru mereka.

Hari ni nak share perjalanan bayi di dalam rahim Ibu.
Apa yang mereka lakukan setiap hari sepanjang
9 bulan ni. Tidur kah, bermain kah  seorang diri ?
Hanya kedengaran suara insan-insan yang di kasihi
~ Mama, Papa, Abang, Kakak dan kawan2 yang 
setia menanti kelahirannya.

Jom hayati video klip 
9 bulan keajaiban dalam rahim Ibu nih..!
Sebuah kelahiran yang amat-amat di nantikan..!

5 sweet comments:

lieyalatif said...

tu laa...kejap jek kan rase....mcm baru jek lagi ko dtg uumah aku melawat aku ...ni dah ko punye turn plak hah......

semoga sume dipermudahkan yeak izan.....aku pun tak sabar tgu baby ko kuar nie.....

Nad @ MamaZakwan said...

sedihnye kak...sebak rase
rase tak sbr nak tgk baby..
saya tgk video tu sambil pegang perut, baby saya gerak2 dlm tu, hehe

deela~ said...

eh kak izan pregnant ke? tahniah2 =)
sy skang bz melayan ank, lama tak buka blog he3

semoga kak izan dapat bb yg cute & sihat amin...

eelobor said...

Kuasa Allah..... sesetengah benda itu tidak mampu di fikir dengan logik akal kecuali dengan keimanan.

ieda said...

x leh tgk ..
rasa bergenang air mata ..
kalau lama2 tgk .. rasa teringinnnn
huhuhuhuh

akak doakan izan dipermudahkan dlm melahirkan yaaaaaa