Assalamualaikum...

Ahaaaa.. akhirrrrrrrrrrrnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!! Setelah 'mengidam'
nak makan Naan Cheese@RSMY Jalan Medan Tuanku
 gara-gara tertengok kat blog Wahida,
akhirnya semalam baru dapat jejak HE HE HE! *Gelak gumbiraaa!*

Menurut Abang kedai ni ada 2 cawangan. Satu di Jalan Masjid India dan satu lagi 
di Jalan Medan Tuanku. Betul-betul depan Hotel Lotus berdekatan Maju Junction tuh.
Eceli semalam gi melawat sedara kat Hospital Ampang, tu yang balik ajak Abang
singgah pekena Cheese Naan nih eheheheh.


Ni menu yang kitaorang order. 2 set Cheese Naan. RM 5 sekeping okeh.
Memang datang nak pekena Cheese Naan ni semata-mata pun.
Kira aku ni mmg dah tahap mengidam dah ha ha


Zoom skett..
Oh yaaa.. Hidangan Cheese Naan ni mula di sediakan bermula
pukul 6:00 petang ke atas. Memang masuk2 kedai tengok rata2
pelanggan order nak makan Cheese Naan nih huhu


Selak skettt....


Zoommmm lagii...!!


Kasi TARIKKKKK skettttttttt..! Ngaahahahahaha!
Memang superrbbb aaaaaaaaaaaaaahhhh!



Kuah kari bleh pilih. Kari Ayam RM8.


Kari Dal RM2. Kari Dal dia pun pekatt.. tak 
cair macam kedai mamak biasa. So pekena Cheese Naan
ngan kari Dal ni pun dah terangkat dah.
Selain tu ada kari Daging & Kari Kambing.



Air RM2 segelas


Jemput makan .. nyum nyum!


Anak dara ni semua nak PINK PINK PINK. Kalo gi kedai 
order air pun mesti dia mintak air PINK.. isk isk iskk


Budak 2 ni dari masuk kedai excited tengok Macha tu buat Cheese Naan tuh.
Kenyang tengok dari makan. Boleh..?


Last-last siap ada kerusi.
Macha tu pun layan baekkk je budak2 nih ha ha



Ni Mozarella Cheese, segenggam utk sekeping Cheese Naan.
Baekkk punyaa.. memang puas hati lahh!


Last but not least. Danish yg tolong snap. Wajah gembira
Mak Yong yg dah dapat pekena Cheese Naan sampai licin pinggan!
Wahahahahaha..!!
Ma kaseh Abang bawak Mama pekena Cheese Naan kali ni
muah muahhh!


Satu snap sebelum balik.. yg terhingin leh la jejak sini okehh!

14 sweet comments:

azura samsuddin said...

weeeee tgk cheese kat roti tu pun dah meleleh air liur kikiki, mmg terbaekkkk lah kalo segenggam mozarella cheese utk sekeping roti ;)

lieyalatif said...

fuh...aku lak yg mengidam ni wei hahaahaha...aku suke mkn nan cheese tapi tak penah jumpe lagi mcm ko makan nie....gile kentang byk cheese dieeeeee.....melimpah2...mmg berbaloi laa dgn harganye tuh......

*∽ IZAN ∽* said...

Re Azura :
Tu la pasal.. harganya pun meleleh jugakk akakakakak

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya: Yg gila cheese memang giler sungguh aaa makan.. yg tak gilerr..*cam En Hubby* bagi rate 2 per 5 jek wakakakakkaka! rugi sungguh kann! ehehhehe

mama tisya said...

byk cheesenye..dapnye..ak daramu sama ngan anakdarku..nk PINK aje

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mama Tisya:
Tu lahh.. dapat gegirl cam tu la perangai nyer wahahhaahaa

Nad @ MamaZakwan said...

mmg glemer tmpt ni
member2 pun ramai yong dok citer..
tgk gmbr, pergh!mmg mabeles tu..!

kak izan, comey la kak izan..hehe
berseri2 bwk budak ;)

♥ Elin ♥ said...

pppeerrrgghhhhhhhh!!!!1

tgk cheze tuhhhhhhhhhh..adddooiiiii selera membuak2 tgk..sedp tuh..

kat melaka nih klu ad kedai jual pun KEDEKKK..chezenyer.

~izan~ said...

amboi... sedapnyer. mmg cheese tu menggoda kalbu.

kalau balik KL kena la try gie sini.sbb dah tergoda hehe

eelobor said...

aku tengok cheese dia pun dah tau... meleleh beb....

Hanis MY said...

Yummynya terliur sy tgk...

Aisy Nasiha said...

best tul tgk roti nan...cheese byk lak tu...teringan ms pgnant dlu pun teringin mkn roti nan ni...

deqlis said...

wah!!! meriah nan dia... harus cuba nie....thanks sharing...:)

yana-feehily said...

asyik tgk gambar je..bila la dapat rasa...huhu