Assalamualaikummm....

Ahaaa... sekarang ni sedang berlangsung 
SUSHI KING BONANZA RM2 PROMO..!
Korang dah jejak ke belum..?
Cepat sebelum terlambatt.. hari ni last tau 
20th Oct 2011(THU)


Aku dah sempat jejakk.. Alhamdulillah.. ehehehhe.
Memang puas lah baby makan Sushi pregnant kali ni..wakakakaka.
Ahaa. .kalau korang nak pergi jangan lupa bawak kad ahli. 
Kad Keahlian boleh di buat dengan bayaran RM12 setahun dan 
akan dapat voucher RM20 *tidak boleh digunakan waktu promo*

Tu diaa.. masuk lunch hour, semua dah ready... conveyor dah penuh 
dengan dereten pinggan2 sushi!! Mujur kitaorg sampai orang tak start queue lagi.
So dapat pilih meja sebelah conveyor gakk.. yesssss!!!!

Dan lagii.. dalam tray pun dah bertingkat2 dah persediaan



untuk rekod:
Pinggan Purple normal rate RM6
Pinggan Merah normal rate RM5
Pinggan Pink normal rate RM4

TAPI hari ni SEMUANYA berharga RM2 SAHAJA OKEH!!
*tak termasuk pinggan corak putus2*

So antara yg di sambar.. jeng jeng jenggg.



Zoom skett....


 Salmon.. WAJIB

Ebikko (Telur ikan) 

Ebikko Makizushi

Salmon 




Salmon ada 2 type, raw salmon (pinggan pink) & smoke salmon (pinggan merah)


 Tu dia deretan sushi tempura yg dah ready atas dulangg.. tinggal buh atas pinggan jekk!


Ni pinggan ke-10 aku.. muahahahahah. Masa ni perut dah nak se'eh dahh.


Dan pinggan ke-11 aku... soft crab maki sushii.. memant se'eh gilerr perutt..!



Krew JJCM hari ni, member2 ofis, Wah & Sue


Tuan punya badan.. Peace....! hehehehe


Aummmmmmmm..!!!! 11 pinggan aku belasah wehh.. se'eh perutt..!
Boleh tahan jugak baby makan hehehe. Masa Dania dulu hantu fast food. 
Kejap2 terjah McD, kalo tak KFC. Maklum le dulu kat Shah Alam,
KFC & McD Seksyen 18 sebelah2 je.. berantu betul 2 kedai tuh!
Tambah ada plak McD Drive Thru dekat
nak bulatan JVC tuh.. sebelum masuk ofis pagi pun sempat tapau McD
pekena Hash Brown di panas-panas.. huhuhu!

Anyway, kali ni tak dapat ambik gambar deretan 'Apartment' sebab kejap2
waiter datang collect pinggan utk prepare yg baru huhu.

Balik makan terus terasa seperti PINGUIN pulang ke sarangg.. NGAHHAHAHA!

P/s: Pregnant dah masuk 29 minggu ++. Hari ni pagi2 limun dah sampai kat Hospital Putrajaya 
& Abang. Parking belum kul 8 dah penuh isk isk isk. 
Amek2 nombor gilirin rupanya kaunter booking untuk bersalin 
dibuka ISNIN dan JUMAAT sahaja.. isk isk isk.
Balik ofis rupanya 10 min dah sampai daaaa. esok kena gi balik buat booking nih uhuhuh.


7 sweet comments:

~izan~ said...

pingguin pulang ke sarang..comel je bunyi,mesti terkedek2 sbb perut dah se eh hihi...

meriahnya tgk 'izan' mkn semua tu.izan yg ni ada yg trtntu je bley mkn,tekak tak international sgt hihi

lieyalatif said...

sakan ko pulun hah izah....mmg kuar esok ala2 japanis lee gamaknyer kekeekekek.....

adoi teliur wey tgk deretan2 sume tu...siyes ..sedangkanbaru jek sebat ngan mia ari tu....

eelobor said...

lorrrr.....kena ada kad keahlian eh? masuk cam gitu x leh ker?

Sharinginfoz said...

alamak apasal le tak suka sangat ngan sushi ni

eT said...

seumur hidup et sekali jek makan sushi king...hehehe...
cam sedap jek tgk akak makan...

Aleyn said...

Terlepas lagi aku promo yg ni....next time ko cpt2 ping aku no....

azura samsuddin said...

x sempat nak terjah bonanza RM2 tu, laswik igtkan nak g tp x berkesempatan jugak!!