Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Emak, Abah & Mak Long dah pun selamat 
kembali ke tanah air dari mengerjakan Umrah ke tanah suci Mekah.

Mereka sampai kira-kira pukul 12 malam Ahad malam Isnin tu.
Sampai rumah sampai pukul 2:30 pagi jugak berborak panjangg.. uhuhuhu

Ni aku update sket gambar2 sepanjang mereka mengerjakan Umrah.
Seronok tengok... entah bila agaknya kami sekeluarga sampai seru
untuk ke tanah suci Mekah. Semoga di limpahkan rezeki dan sampai
juga kesana satu hari nanti.. aminnnnnn


 




















 



Tu diaa... bilangan beg yg dah bertambah sebelum dan selepas ehehehe

5 sweet comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdllh dah selamat kembali..sonoknya dpt menunaikn ibadah di Mekah!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Azatie:
Alhamdulillahh.. semoga sampai giliran kita satu hari nanti yekkkk.. aminnnn

eelobor said...

Alhamdulillah.... Allahu Akbar

semoga di murahkan juga rezeki untuk sampai ke sana suatu hari nanti

Hanis MY said...

alhamdulillah... seronok tgk gambar2 tu semua mmg best kan kalau ada peluang ke sana... terliur sgt2 kurma... nampak sgt sedap!

MrS. F!zA said...

alhahmdulillah selamat pulang.. byk tak bwk balik kurma?syiok tgk ladang kurma tu.