Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu semuaa...!
Aku pun semalam sehari suntuk duk kat rumah.. kerja.. uhuhuhu
Nama duduk rumah, tapi kerja.. boleh ..? Boleh boleh boleh..! *upin ipin*
Uhuhuhuhu.Tempat baru ni kerja ofis leh wat kata mana2..
janji ada internet.. tak yah duk terperap kat ofis sehari suntuk 
pun tak pe.. janji kerja@Projek siap..! uhuhuhu

Sakit2 pinggang gek duk mengadap PC menyiapkan Projek ni.. 
mujur la bleh buat kat rumah.. boleh menyambil itu ini uhuhuhu.
Leh sambil tengok movie.. ha ha

Anyway di hari Ahad yang serba tenang ni,
dengan rajin nyer aku telah
meng'cash out' kan Earning Nuffnang ku uhuhuhu.
Dengan erti kata lain, 'pecah tabung!' ehehehehe.



Tak banyak pun.. ada la skett buat geli-geli.
Nama pun duit tabungg.. bukan duit saham kan nak sampai ribu riban.
Eh! Tapi Eyriqazz@GTO leh dapat RM4k sebulan baru2 ni uhuhuhu.
Ganazzz ganazzz....!!!

Tapi tak pe.. walaupun tak cecah ribu riban tetap rezeki namanya.. 
tetap syukurr..Alhamdulillahh!
rasanya duit ni nak wat tukar cincin yg dah terkemek
tu je lah.. wat kenang-kenangan. Leh la tambah lagi 1 gram ha ha ha.
Emas 916 sekarang 1 gram RM167 wehh! Gilerrr aaaaahh..!



Dengan itu duit tabung ku dah menjadi 'Sifar@ RM0' semulaa..
selamat kembali menabungg...
Tak pe... sikit2 lama2 jadi bukit dari tak de..

Apapun terima kasih kepada para readers yang sentiasa
sudi jengah-jengah ke blog yang  tak seberapa nih.. 
terima kaseh daun keladii! Muahh muahhh!!
Yang penting kena enjoy berblogging!! Adios!!

13 sweet comments:

Psychic Zero said...

Wahh best2 nak kena belanjer ni hehe... Kak izan ajar la camne nak menabung nih... nuffnang saya baru seringgit lebih je tarak untung la hehhehhe

ibuayahdamia said...

hehe..kita serupa..ayu baru cashout last sunday....nilai kurang RM1 dari nilai izan...hehe RM214++...

wah dah ader idea nak buat apa duit tu...ayu tak pk lagi...tunggu duit masuk bank baru pk...:)

Gieyana said...

tahniah2x...daku cash out bln depan smpai skrg cheque x smpai2..sadis!kekeke

*∽ IZAN ∽* said...

Re Psychic Zero: Ok tu wan.. tengok follower dah cecah 100 kira cepat gak tuh.. kalau manten entry InsyaAllah naik nuffnang earning tu nanti.. yg penting banner iklan 3 size tuh buh la kat semua tempat uhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re IbuAyahDamia : Ehehehehe.. berkongsi kegembiraan la kita yekk! horay horayy! Alhamdulillah!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Gieyana:
Ya kahh..? agak lama tuh.. org kata kalau nak cashout better tunggu hujung bulan.. waiting period tak lama sangat.. wallahualam

MrS. F!zA said...

wah..masyukkkk!

eh emas skrg mahal gitu ke?dsyt!

azura samsuddin said...

wahhh sungguh besh, zura lum lg b'kesempatan utk m'cash out tabung nuffnag he3

Hanis MY said...

bestnyaaaa byk nyer nuffnang akak... sy nyer setoet je wuwuwu...

ieda said...

waa syoknya dikk ! tahniah .. duit poket tuu
aah lah emas skrg mahal kan .. ada suatu hari cecah rm 200 per gram huhuh seram tgk skrg nie uhuhuh

*∽ IZAN ∽* said...

Fiza : Ha ahh.. nak jeling dari jauh pun ngerii. .meletup2 harga sekarang uhuhuh

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura:
tak pe.. cepat ke lambat.. ada rezeki ada la esok InsyaAllah...

*∽ IZAN ∽* said...

RE Hanis:
Ada la skett. buat geli geli heheheh

Re K.Eida:
Pernah cecah sampai RM200/gram..? mak aii.. makin halus la kalau nak beli barang kemas jawabnyer uhuhuhu