Just received envelop from JLSM (Japanese Language Society of Malaysia ) mentioned thatt....

I've passed my JLPT 2!!!!!!!!!!!!! Huurayyyyy!! Alhamdulillahh syukurrrrr sangat-sangat....

Memang lega sangatt tapi rasa kelakar pun aderr.. itulah lain kali tengah zaman belajar dah nama pun 'pelajar' rajin2 la amek test ni siap-siappp.. jangan dah kerja nak sedekad, otak pun dah karat baru kelam kabutt nak amek..hahahah.

Ini pun mujur la MD aku yg kuat sgt mujuk (dibaca sbg paksa rela )...huhuh

Anyway I believe I've made a good start by sitting for ni-kyu (Level 2).. so nextt.. ikkyu ganbaroukane..? (nak struggle for Level 1 ke?) Jeng jeng jeng !!!!

* Cehh..Level 2 pun excited, lain la pass level 1! hahahahaha*
Related previous post:

4 sweet comments:

Farah N.R. said...

Omedetou!! Kenape tak amik 1kyu je terus? Lebih kurang je dua dua tu.

IZAN said...

Doumo! tu la pasal.. dah ber'karat' ni jishin nai na nak amek ikkyu terusss.. mata kondo ganbaru zo!

Aleyn said...

Wah...lepas ni bertambah masyukkklah member....

IZAN said...

Ade la skett kottt.. tu pun kalau tak kena freeze time2 gawatt nii..kakakakakkaka!