April.. bulan membayarr cukai.. sudahkah anda?
Other options is convert your PCB to potongan Zakat so that rasa lebih ikhlas and redha disamping menunaikan rukun islam ke-5 he he he! Anyway here is some good info from The STAR.
For detail please go to:
http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2009/3/15/focus/3485231&sec=focus

5 sweet comments:

farah amoi said...

wahhh
bistu...? kami x yg x layak di bayar cukai nih
x payah ikut la kan...

farah amoi said...

my new link
mrsfarah.blogspot.com

~~ciklinn~~ said...

nati tanya laki den dia dah bayo lom.. mihahaha linn duk umah tak payah bayar tax....ngeh ngeh ngeh

IZAN said...

To Farah & Ciklin :-
Yg tak yah bayar tu apalagii.. tak yah pening2 & leh shopping sakan lerr! huhuhu
Izan pun idok le kena banyak tax pun tapi saje nak share info berguna ni he he.. :D

Farah N.R. said...

Like this potong memotong nih ;P