*Dua beranak yg tak boleh dipisahkan*

Tahun ni buat julung-julung kalinya Putrajaya menjadi penganjur Fiesta Belon Panas Antarabangsa 2009. Kami pun tak lepaskan peluang untuk menyaksikan Belon Panas dari dekat(err.. tak lah berapa nak dekat he he ) walaupun hari terakhir acara je baru la kami jejak Putrajaya. Danish & Dania excited la tengok bentuk belon yg bermacam2 antaranya - bentuk gajah, burung merak, orange, clown etc. Kami sampai dalam pukul 6 lebih ngam ngam belon tengah naik..huhuhu!*err.. yang ni pun tak leh berenggang gakk hehehehe!*
* our sweet heart*
Dengan ini berakhirlah acara jalan jalan sempena cuti sekolah Danish.. he he

5 sweet comments:

Aleyn said...

Wah gi tengok belon udara panas...naper tak naik?

Aku pun memang plan nak gi ...since Isnin tu lagi dah habaq kat abang pasal event nih...plan nak gih malam kemuncak lagi...time yang ader special presentation tuh...tapi biler sampai masanyer tak gi....sebab aku tak sihat ....dok migrane memanjang...nak buat canner...tunggu next year lah plak...

IZAN said...

ohh.. tak dan nak naikk.. nak parking pun jammed! huhuhu.. for 1st time ni gi cuci mater je lahh.. tak survey pun rege nak naik berapa. Lagipun mesti queue panjang ekkk.. ballon plak utk acara Fun Fly tu sekali dia naik-terbang-turun terus habis gitu jee.. huhuhuhu!
Takpe tunggu next year je laaa

Farah N.R. said...

Tgk iklan event ni kat blog Mahathir aritu. Nak sgt pegi....

Cho Zila said...

>>salam kenal.. seronoknyer gi sanani.. akak ada kat putrajaya haritu tapi ituler tak dapat nak gi sebab dah kepenatan.. tengokjer gambar anak2 sedara yang gi..
>>yang penting bawak anak jalan2kan.. boleh ambik gambar.. bestnyer..

IZAN said...

To Farah & Cho Zila..
tak pe takper.. tak dapat gi tahun ni tahun depan ada lagi.. RAsanya dah jadi acara tahunan kat putrajaya kottt! Hopefully!!