Reunion Rancangan Persediaan Khas ke Jepun Batch 14
It has been 6 years since our first reunion dinner in 2003 at Rumah University UM! Sekejap sungguh masa berlalu. This time konsep reunion ialah Family day! Almaklumm.. semuanya dah berkeluarga.. kalau takat buat makan2 gak tak sempat chit chat ada plak kids yg dah mengamuk! So Reunion aka Family Day kali ni kitaorang buat kat Desa Water park, KL. Thank you so much to Mr & Mrs Organizer - Koki & Hada and not to forget the other rest! Cayalah koranggg!! Antara individu/family yang hadir - Hada, Zalie, Watima, Zurina, Astrid, Safuah, Ailin, Naa, Noora, Ani, Afifah, Ina, Intan, Nazri, Hirman, Rafizan - Noname, Rusdi, Gary, Amir, Subhinor-Ayu, Jigo, Kubing, Burger 3rd, Cici, Blangka,Cinta (<- Alamakk sorry, tak ingat nama betul la! Akakakak) and ada few lagi yg nama RPKJnyer pun aku tak dapat nak recall! Opss.. Im sorry. Muahahahahha. Tak lupa hubby Rusma yg datang jugak ngan Qistina & sis walaupun Rusma tak dapat dtg sbb anak bongsunya warded.. cayalaahh la Rusma, sporting abes laki ko!Ramai jugak yang datang kali ni, lebih jugak la 20 family! Dah duk kat wetland so acara utama of course la CHIT CHAT & main airr!!! Ada gak yg last jumpa 1997 kat Tokyo masa orietasi seminggu dulu.. kira dah 12 tahun lepasss sampai nama pun tak ingatt! Akakakakak.. anyway, alhamdullah ramai yang dah berjaya. By default ramai masuk manufactuirng line. Tapi ada gak yg ada bisness sendiri, tak kurang gak ramai yg kerja ngan gomen, yang masih gigih further study and so on. Hatta yg jadi tauke kedai emas pun ada!
Dalam kul 11:30 kitaorg start acara Telematch. Peserta terbahagi kepada 2 kumpulan - Merah & Kuning. Aku & Abang pasukan merah. Ada 2 acara dan 2-2 kitaorang menanggg! well.. see the leg laaa..! Hahahahhha!

Letih gak acara telematch tuh sbb kena berjalan/lari dalam air yg dah la licinn! Lepas telematch terus luncchhh... Lepas lunch sambung chit chatt.. & terjun pool! Aku ngan Abang pun sempat la merasa Gelungsur air & Thunderbolt! hu! hu! hu!
Danish & Dania, ni kali ke-3 bulan ni diaorang terjun pool & mandi kat taman tema. 28th lepas kat Melaka, minggu lepas kat Sunway Lagoon ( sempena cuti sekolah & birthday Danish sooon - tu update kemudianlah) and today kat Wet Land plak. Alamat yg tak berapa nak cerah semakin ireng la jawabnyerr ! huhuhu. Wet land ni plak 2nd time kitaorg datang. Dari tahun lepas Danish memang feberet abes gelunsur air utk kanak2 tu.. tak yah jaga mmg pandai main sendiri sampai tak hingat dunia! Kalau ajak pergi tempat lain mau meraung!Last but not least utk menerangkan tahap keletihan our kids during the Family Day.. Taraa! Tu dia boleh tidur style gini??!! kuwang! kuwangg! kuwanggg!!

6 sweet comments:

umeboshi said...

otsukare sama!!! ahahaha..gelak abes tengok gaya anak2 kembar burger ni. tu la, soh burger baringkan diorg elok2. tapi mamat tu kata, bior je dulu. letih giler tu!!!

IZAN said...

Tu la pasall.. kiter plak riso takut anak dia tergolekk...! akakakak bleh plak bebudak ni tidur port kepala je atas bangku. lawakk btoll laaa

farah amoi said...

wahhh
best nye ade xtvt cam nih

tp kena geng yg sporting..okeh la kan

dania & danish pon enjoy jer kan
bebudak kan..memang antu air habihhh!

IZAN said...

tau tak perrr. bebudak kalo jumpa air memang transform jadi hantu terus! akakakka..
Sekali sekala dapat gather2 mmg bestt ehhehehehe

Name: Kak Wah said...

otsukare.. syok gile dpt jumpa balik kenkawan ari tu ekk..
masing2 dah beranak pinak lagi
le meriah.
nak mintak gambo utk tambah koleksi blog sendirik buleh???
:). lupe nak ambek gambo sendirik. hahahaha..

IZAN said...

To Wah:-
Amek lerrr.. jgn segan-segannn... dlm tu pun gambar korang gakk.. hehehehehe