Assalamualaikumm..

Ahaaaa.. dalam kesibukan tugas hari ni akhirnya berjaya juga merembat 
4 biji HP Slate 6 Voice Tab
yang dah macam goreng pisang panas nihhh!
Office buat promo hari ni . Punya panjang queue uhuuuu
Opsss tapi bukan I punya.. no no no! Semuanya belikan utk kawan2
yang kirim once publish kat FB tadi heheheh.
Tu pun 2 je dapat stockk.. 2 lagi dah kena pre-order.
Next week pulak baru dapat baranggg.
Mana taknya... normal price RM999
hari ni RM699 sahaja uolsss!!!
Sangat2 berbaloi gituuuu


Memang ohsemm okeh. Yang paling best dia boleh dual sim means katalah nak 
pakai maxis untuk voice and U-mobile untuk data sebab coverage or promo price ke
so boleh combine pakai service dari 2 provider yg berbeza dalam 1 Hand phone yang sama.
Ohsemm sangat kann!

Nak tau detail spesifikasi boleh juga layari ulasan dari 



kalau nak tau lebih lanjut promo ni boleh juga layari 

3 sweet comments:

nana kimie said...

wah bestnya kak!

:: Cik Viva :: said...

mcam Lenovo punya hp kan..

Norsalehin Abdullah said...

Salam Puan Izan, Maaf kerana mengganggu..saya bercadang nak beli utk isteri saya. Kerana Puan Izan telah memiliki Slate6 ni, saya nak bertanya bagaimana kekuatan bunyi hp ni. Sebab kawan saya ckp bunyinya kurang kuat. Jadi saya minta pandangan tuan punya Slate6 nih..boleh ya Puan Izan..terimakasih